Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Roșia de Secaș, cercetat pentru furt. A sustras un aragaz, o butelie și o lenjerie de pat dintr-o locuință

Publicat

furt casaUn bărbat din localitatea Tău, comuna Roşia de Secaş este cercetat pentru furt calificat, după ce au sustras mai multe bunuri dintr-o locuință. Acesta a fost identificat sâmbătă, de polițiști, iar prejudiciul a fost estimat la valoarea de 1.000 lei. 

Polițiștii din Roșia de Secaș l-au identificat pe un bărbat de 35 de ani, din comună, ca persoana bănuită de comiterea unui furt din locuință, faptă prin care a cauzat un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei.

Sâmbătă dimineaţa, polițiștii Postului de Poliție Roșia de Secaș au fost sesizați de către un cetățean din Sibiu, cu privire la faptul că din locuința părinților săi din localitatea Tău, comuna Roșia de Secaș au fost sustrase mai multe bunuri (un aragaz, o butelie și o lenjerie de pat).

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii l-au identificat pe G.G., de 35 de ani, din aceeași localitate, care se pare că a pătruns prin efracție în locuința vârstnicilor.

Polițiștii au identificat toate bunurile sustrase de bărbat și le-au restituit păgubiților, iar față de G.G. au întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax