Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Sâncel, REȚINUT după ce l-a bătut pe un consătean, cu pumnii și picioarele, de două ori în aceeași zi

Publicat

arestat catuse

Un bărbat din Sâncel care și-a agresat un consătean a fost reținut de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba, luni, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 56 de ani, din comuna Sâncel, județul Alba.

Vineri după-amiaza, în timp ce se afla pe o stradă din comună, ar fi avut discuții contradictorii cu un bărbat de 51 de ani, din Sâncel, context în care i-ar fi aplicat, acestuia din urmă, mai multe lovituri cu pumnii și picioarele. Ulterior, în cursul serii, agresorul ar fi așteptat victima în apropierea locuinței sale și ar fi lovit-o din nou.

Bărbatul reținut va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

·

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax