Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Târgu Mureș, ARESTAT pentru furt. A sustras bunuri în valoare de peste 2.000 de euro din autoturismul unui cetăţean olandez, la Aiud

Publicat

arestUn bărbat din Târgu Mureș a fost arestat la Aiud, pentru comiterea unui furt de bunuri, în valoare de peste 2.000 de euro, din autoturismul unui cetățean olandez. Întregul prejudiciu a fost recuperat, iar suspectul a fost îniţial reţinut de poliţiştii din Aiud, apoi prezentat în faţa magistraţilor, care au hotărât cercetarea sa în stare de arest preventiv.

Potrivit IPJ Alba, la data de 3 august, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud l-au identificat şi reţinut pe K.S.I., de 41 de ani, din municipiul Târgu Mureş, cunoscut cu antecedente penale, care era bănuit de comiterea unui furt dintr-un autoturism parcat pe raza municipiului Aiud, prin care a fost cauzat un prejudiciu de 2.090 de euro.

În 21 iulie, în jurul orei 15.30, în timp ce se afla pe strada Transilvaniei din municipiul Aiud, a forţat portiera unui autoturism aparţinând unui cetăţean olandez şi a sustras un telefon mobil, echipamente pentru munte şi un paşaport.

În cadrul activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze integral prejudiciul, inclusiv paşaportul.

K.S.I. a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Aiud, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Arestatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru executarea mandatului.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă cetățenilor unele măsuri preventive, pentru a-i descuraja pe infractori:

– Nu lăsaţi în autoturism, la vedere, GPS-uri, staţii emisie-recepţie, aparatură electronică, genţi diplomat, borsete, poşete sau telefoanele mobile!

– Asiguraţi autoturismul chiar dacă lipsiţi din el doar câteva minute;

– Evitaţi să păstraţi în autoturism acte de identitate, permis de conducere, documente de înmatriculare a maşinii, documentele firmei, cărţi de credit, ordine de plată sau orice alte înscrisuri de valoare;

– Închideţi complet geamurile când părăsiţi autoturismul, chiar pentru scurt timp. Un geam lăsat uşor întredeschis vă poate da peste cap toate precauţiile folosite.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax