Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Teiuş cu dosar penal, pentru furt. A plecat la „subraţ” cu un generator electric din locuinţa unui cetăţean

Publicat

politie

duba politie Un bărbat de 33 de ani din Teiuş este ceretat penal pentru furt. La începutul lunii martie, a intrat într-o locuinţă din oraş şi a furat un generator electric. Miercuri poliţiştii l-au identificat pe hoţ şi i-au restituit păgubitorului bunul furat.

Miercuri, poliţiştii de investigaţii criminale din Teiuş, l-au identificat pe un bărbat de 33 de ani, din Teiuş, care este bănuit de comiterea unui furt prin care s-a cauzat un prejudiciu în valoare de aproape 1.000 de lei.

Din cercetări a rezultat că în data de 03 martie, în jurul amiezii, T.B.V., profitând de faptul că uşile anexei unei locuinţe din Teiuş au fost lăsate neasigurate, a sustras un generator electric în valoare de 918 lei.

Poliţiştii au reuşit să recupereze bunul sustras şi l-au restituit păgubitului iar faţă de T.B.V. au întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax