Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Bărbat găsit într-o grotă, la Albac. Era dat dispărut, de trei săptămâni, de familia acestuia din Maramureș

Publicat

Un bărbat din județul Maramureș, dat în urmărire de aproape trei săptămâni după ce dispăruse de la domiciliu, a fost găsit de polițiștii rurali din Câmpeni, pe marginea DN 75, într-o grotă. Acesta era incoerent în vorbire, nu avea acte de identitate și era într-o stare de sănătate precară.

Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni l-au observat joi seara, în jurul orei 20.30, în timp ce patrulau pe DN 75, la ieșire din comuna Albac spre Scărișoara. Se afla la o distanță de aproximativ 15 metri de DN 75, în scobitura unei stânci, potrivit IPJ Alba.

Bărbatul era incoerent în vorbire, nu avea asupra sa documente de identificare și într-o stare de sănătate destul de precară. Bărbatul a fost condus la spital, iar polițiștii au demarat activitățile, în vederea identificării lui.

În urma cercetărilor efectuate s-a reușit stabilirea identității acestuia, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Târgu Lăpuș, județul Maramureș, care era dat în urmărire, la nivel național, ca urmare a dispariției sale de la domiciliu, în data de 4 noiembrie.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax