Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat prins la furat șampoane și deodorante, într-un magazin din Sebeș. A încercat să plece fără să le plătească

Publicat

Un bărbat din județul Giurgiu se alege cu dosar penal pentru furt la Sebeș, după ce a încercat să iasă dintr-un magazin cu produse pe care nu le plătise. Jandarmii au fost chemați să intervină la fața locului.

Potrivit IJJ Alba, duminică, în jurul orei 21:00, un echipaj de jandarmi din municipiul Sebeș a fost solicitat să intervină la o societate comercială din localitate, unde o persoană a încercat să plece neobservată, fără să achite mai multe produse în valoare de 266 de lei.

Citește și Tânăr din Cugir, în arest la domiciliu, cercetat pentru viol. Ar fi profitat de o minoră de 10 ani

Jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 34 de ani din județul Giurgiu, asupra căruia s-au găsit mai multe produse pentru care nu deținea bon fiscal. Majoritatea erau șampoane și deodorante.

Toate bunurile au fost recuperate și predate unui reprezentant al societății comerciale, iar pe numele bărbatului, jandarmii au întocmit actele de sesizare  pentru săvârșirea infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate de Poliția Municipiului Sebeș.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax