Connect with us
Publicitate

CUGIR

Bărbat, trimis în judecată după ce a amenințat un polițist din Cugir. Ce făcea polițistul în acel moment

Publicat

Un bărbat a fost trimis trimis în judecată după ce a amenințat un polițst din Cugir care punea în exectuare o măsură educativă privativă de libertate, față de fiul vitreg al inculpatului. 

Deși faptele s-au petrecut în anul 2020, în data de 22 iulie 2022, dosarul abia a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. 

În actul de sesizare s-a reţinut în esenţă că inculpatul, în data 31.03.2020, în jurul orei 10.45, aflându-se în curtea sediului Poliției orașului Cugir, apoi în fața instituției în timp ce persoana vătămată, ofiţer de poliţie în cadrul Poliţiei oraşului Cugir se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu și punea în executare o măsură educativă privativă de libertate împotriva numitului  C(fiul vitreg al inculpatului), nemulțumit de faptul că i s-a solicitat să părăsească curtea instituției, a amenințat victima cu acte de violenţă, spunându-i că o va urmări și o va prinde, că o va nenoroci și o va băga în spital, că o să-i distrugă familia şi că o va agresa fizic, totodată adresându-i acesteia cuvinte şi expresii jignitoare, simulând că o loveşte, fapt ce i-a cauzat persoanei vătămate o puternică stare de temere”, se arată în motivarea instanței.

Magistrații Judecătoriei Alba Iulia au dispus începerea judecății bărbatului pentru infracțiunea de ultraj.

sursă foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax