Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbaţi din Alba Iulia şi Şona, cu dosare penale. Au condus autovehicule, fără a deţine permis

Publicat

Politia, amenzi

Doi bărbaţi din Alba s-au ales, marţi, cu dosare penale, după ce au fost prinşi la volanul unor autovehicule, fără a deţine permis de conducere. Unul dintre ei este din Alba Iulia, iar celălalt din Şona.

Potrivit IPJ Alba, în 31 iulie, în jurul orei 19.00, poliţiştii rutieri din Alba Iulia, în timp ce acţionau pe Calea Moţilor, l-au depistat pe un bărbat de 63 de ani din municipiu. Conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot marţi, în jurul orei 11.00, polițiștii Postului de Poliție Cetatea de Baltă l-au depistat pe un bărbat de 62 de ani, din comuna Şona, în timp ce conducea un tractor, pe raza comunei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fără ca autovehiculul să fi înmatriculat sau înregistrat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax