Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbați din Sebeș, comuna Unirea și județul Argeș, cu dosare penale în Alba. Au condus maşini cu alcool „la bord”

Publicat

etilotest alcool Trei bărbați din Sebeș, Unirea și județul Argeș s-au ales cu dosare penale în weekend după ce au fost prinși de polițiștii din Alba la volanul unor autoturisme, cu alcool „la bord”. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 9 iulie, în jurul orei 3.33, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 34 de ani, din municipiul Sebeș, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Ferdinand I din municipiul Alba Iulia, județul Alba, fiind sub influenta băuturilor alcoolice.

Întrucât conducătorul auto emana miros puternic de alcool, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,68 mg/l alcool pur în aer expirat.

N.O. a fost condus la Spitalul Județean Alba unde i-au fost recoltate doua mostre biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de N.O., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenta băuturilor alcoolice.

La data de 8 iulie, în jurul orei 18.48, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud l-au depistat pe un bărbat de 39 de ani, din comuna Unirea, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Naţional 1, în localitatea Decea, județul Alba, fiind sub influenta băuturilor alcoolice.

Întrucât conducătorul auto emana miros puternic de alcool, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aer expirat.

H.L. a fost condus la Spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate doua mostre biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de H.L., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenta băuturilor alcoolice.

La data de 8 iulie, în jurul orei 21.35, poliţiştii din cadrul Poliției Oraşului Abrud l-au depistat pe un bărbat de 41 de ani, din localitatea Ştefăneşti, judeţul Argeş, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Avram Iancu din oraşul Abrud, județul Alba, fiind sub influenta băuturilor alcoolice.

Întrucât conducătorul auto emana miros puternic de alcool, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,65 mg/l alcool pur în aer expirat.

C.V. a fost condus la Spitalul din Abrud unde i-a fost recoltata o mostră biologică de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de C.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax