Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbatul care a obligat o minoră să se prostitueze, într-un apartament din Alba Iulia, trimis în judecată. Fata s-a salvat după ce a sunat la 112

Publicat

judecart

tribunal albaBărbatul din Hunedoara care a sechestrat și obligat o minoră să se prostitueze, într-un apartament din Alba Iulia, a fost trimis în judecată la Tribunalul Alba pentru trafic de minori. Lingurar Mihăiţă Marius este acuzat că a recrutat minora, pe care, prin agresiuni fizice şi psihice, a obligat-o să practice prostituţia.

Citește și ARESTAT pentru trafic de minori și pornografie, după ce a obligat o fată de 15 ani să se prostitueze, într-un apartament din Alba Iulia

Dosarul a fost trimis pentru judecată la Tribunalul Alba. Bărbatul aflat în arest preventiv riscă până la 10 ani de închisoare. Lingurar Mihăiţă Marius, cu domiciliul în Hunedoara, este acuzat că a obligat o fată de 15 ani, prin agresiuni fizice şi psihice, să se prostitueze într-o locuinţă şi apoi într-un apartament închiriat, unde inculpatul aducea clienţi racolaţi prin intermediul unui site de publicitate. Adolescenta a fost eliberată de poliţişti după ce a reuşit să sune la 112 şi să spună că este sechestrată.

Potrivit anchetatorilor, iniţial, bărbatul a exploatat-o sexual pe adolescentă într-o locuinţă din zona localităţii Sântandrei, judeţul Hunedoara, iar ulterior a mutat-o într-un apartament închiriat în municipiul Alba Iulia, aducând acolo clienţi recrutaţi prin intermediul unui site de publicitate.

„În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a constatat că relaţiile sexuale se consumau în apartamentul închiriat iar tarifele variau între 100-300 lei. Banii obţinuţi din practicarea prostituţiei erau însuşiţi integral de către inculpatul Lingurar Mihăiţă Marius, acesta ameninţând-o şi agresând-o fizic pe minoră dacă respectivele câştiguri nu erau suficiente”, se arată într-un comunicat al DIICOT Alba Iulia.

Poliţiştii de la BCCO Alba Iulia au eliberat-o pe fată în data de 16 martie, după ce aceasta a reuşit să sune la 112 şi să spună că este sechestrată într-un apartament din Alba Iulia, scrie adevărul.ro.

„Urmare a apelului de urgenţă organele de poliţie au intervenit la locaţie, ocazie cu care pe lângă persoana vătămată a mai fost identificată o altă persoană de sex feminin practicând şi ea prostituţia”, potrivit comunicatului citat.

Anchetatorii mai arată că, în vederea atragerii de clienţi, bărbatul a postat pe site-ul de publicitate unde publica anunţurile mai multe fotografii nud cu adolescenta.

sursa: adevărul.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax