Connect with us
Publicitate

ABRUD

Doi ani de închisoare, cu suspendare. Bărbatul din Abrud care și-a ucis soția în accident, lăsat acasă la cei patru copii

Publicat

Flavius Narița, bărbatul de 36 de ani, care a provocat un accident în urma căruia soţia sa, mamă a patru copii, a murit,a fost condamnat definitiv la închisoare cu suspendare. Curtea de Apel Alba Iulia a menținut decizia primei instanțe, Judecătoria Câmpeni, prin sentința din data de 20 septembrie 2018.

În 4 august, Nariţa s-a răsturnat la volanul unui autoturism pe care îl conducea în stare de ebrietate şi fără a avea permis de conducere. Maşina a rupt un gard şi s-a dat peste cap, într-o grădină. Soția sa, Petronela Nariţa (30 de ani) a fost grav rănită. Medicii de la Spitalul din Cîmpeni au cerut elicopter SMURD pentru a o transporta la un spital mai mare însă între timp aceasta a decedat. Bărbatul a scăpat cu răni ușoare.

CITEȘTE ȘI: Flavius Nariţa din Abrud, autorul accidentului în urma căruia soţia sa a murit, ajunge în faţa instanţei

În primă instanță la judecătoria Câmpeni, Narița a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni au făcut apel și dosarul s-a mutat pe rolul instanței superioare, la Curtea de Apel Alba Iulia.

DOI ani de închisoare cu SUSPENDARE pentru bărbatul din Abrud care și-a ucis soția conducând beat și fără permis

Curtea de Apel Alba Iulia în data de 20 septembrie 2018 a dat sentința finală în cazul șoferului care a condus beat și în urma accidentului pe care l-a produs nevasta sa a murit.

Instanța superioară a decis menținerea deciziei de la Judecătoria Câmpeni, cea de doi ani de închisoare cu suspendare.

Respinge ca nefondat apelul formulat de catre Parchetul de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, impotriva sentintei penale nr. 97/23 mai 2018 a Judecătoriei Cîmpeni In baza art 275 alin 3 cod procedura penala, cheltuielile judiciare in apel raman in sarcina statului. Onorariul apărătorului din oficiu pentru inculpat, în sumă de câte 260 lei, va fi suportat din fondurile Ministerului Justi?iei. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 20 septembrie 2018. Document: Hotarâre 663/2018 20.09.2018 se arată în decizia finală pronunțată de Curtea de Apel Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax