Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbatul din Alba Iulia care a îmbătat, bătut și violat o fetiță de 12 ani, a fost trimis în judecată

Publicat

inchisoare

Bărbatul din Alba Iulia care bătut și violat o fetiță de doar 12 ani, în timp ce se afla arestat la domiciliu, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. 

Dosarul a fost înregistrat pe rolul instanței vineri, 12 februarie, însă momentan nu a primit un prim termen de judecată. 

Cazul șocant a fost descoperit în urmă cu o lună de polițiștii care se ocupau de verificarea persoanelor arestate la domiciliu. Însă ce au descoperit a oripilat întreaga comunitate din Alba Iulia.

Mai exact, polițiștii au descoperit-o pe minora de 12 ani, în locuința bărbatului, iar fetița se afla într-o stare avansata de ebiretate. După ce au audiat-o au descoperit că fata a mai fost și în trecut în casa bărbatului, iar de două ori, a fost lovită și obligată să întrețină relații sexuale.

CITEȘTE ȘI: CAZ ȘOCANT la Alba Iulia. Un bărbat a întreținut relații sexuale cu o fetiță de 12 ani, după ce a bătut-o

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au transmis pentru alba24.ro faptele pentru care bărbatul a fost arestat preventiv

” În data de 03 ianuarie 2021, persoana vătămată minoră în vârstă de 12 ani s-a deplasat la domiciliul inculpatului  (care se afla în arest la domiciliu) situat în municipiul Alba Iulia, la un moment dat acesta i-a solicitat să întrețină raporturi sexuale cu el, iar când persoana vătămată l-a refuzat inculpatul a exercitat acte de violență asupra ei (lovituri cu pumnul în zona bustului). După ce a agresat-o pe persoana vătămată, inculpatul a întreținut un act sexual oral cu aceasta.

În data de 05 ianuarie 2021, în timp ce persoana vătămată minoră în vârstă de 12 ani se afla în domiciliul inculpatului  (care se afla în arest la domiciliu) situat în municipiul Alba Iulia, la un moment dat acesta i-a solicitat să întrețină raporturi sexuale cu el, iar când persoana vătămată l-a refuzat inculpatul a lovit-o cu pumnul în zona urechii stângi și a întreținut un act sexual oral cu aceasta.

Inculpatul, în vârstă de 49 ani, se află în stare recidivă post-executorie, fiind anterior condamnat de mai multe ori la pedeapsa închisorii cu executare în regim de detenție”, au transmis reprezentanții Parchetului pentru alba24.ro.

La scurt timp noi detalii au ieșit la suprafață

În timpul examinării cererii de înlocuire a arestului preventiv, magistrații au notat că în 5 ianuarie, când fetița a fost găsită de polițiștii din Alba Iulia, aceasta fusese obligată de bărbat să consume băuturi alcoolice și apoi să întrețină cu el relații sexuale.

CITEȘTE ȘI: Detalii terifiante în cazul fetiței de 12 ani din Alba Iulia, violată de un bărbat arestat la domiciliu: a fost îmbătată înainte

” (…) organele de polițe desemnate cu supravegherea au efectuat o vizită inopinată la domiciliul inculpatului, pentru verificarea respectării măsurii arestului la domiciliu și a obligațiilor stabilite de către instanța de judecată. Cu acea ocazie, la locuința stabilită de instanța de judecată a fost identificat inculpatul, împreună cu minora în vârstă de 12 ani, care se afla într-o vădită stare de ebrietate și care a relatat verbal faptul că numitul a obligat-o să consume băuturi alcoolice și să întrețină relații sexuale cu acesta”, se arată în încheierea magistraților Tribunalului Alba.

A plecat din arest la domiciliu și și-a bătut o rudă

Mai mult de atât, în aceeași perioadă, bărbatul a plecat din arest la domiciliu și s-a dus la locuința unor rude. Acolo, înarmat cu un cuțit, și-a căutat un nepot prin toate camerele. După ce a terminat căutarea, i-a aplicat unei persoane din casă două lovituri cu pumnul, una în nas și alta în maxilar.

Bărbatul nu a recunoscut că a mers în casa rudelor, dar a fost contrazis de probele strânse de polițiști.

”Având ultimul cuvânt, arată că nu știa că, dacă vine cineva și minte, o să fie arestat fără dovezi. Mai arată că a avut probleme cu nepoții săi care doresc să fie arestat pentru a-i putea sustrage lucrurile, care au vândut lucruri de la el și cărora le-a cerut să îi dea banii pentru lucruri.

Totodată, arată că violul nu există, nu există nimic acolo, nu știe ce să mai creadă, nu a încălcat măsurile dispuse și de câte ori au fost la el organele de supraveghere, a fost acasă”, este apărarea bărbatului în fața magistraților.

De atunci bărbataul se află în arest preventiv.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax