Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbatul din Alba, suspect că și-a violat fiul a fost prins de Poliția Locală: Și-ar fi dat jos pantalonii în fața polițiștilor

Publicat

politie locala

Noi detalii ies la suprafață în cazul bărbatului din Alba care și-a violat copilul în Șanțurile Cetății din Alba Iulia. Potrivit surselor alba24.ro, trei martori ar fi văzut ceea ce se întâmplă între bărbat și copil și au alertat autoritățile. 

Fapta s-a produs luni, 11 iulie, în jurul orei 20.15, oră la care zona Cetății și Șanțurile sunt circulate de localnici, dar și de turiști. 

Primii care au ajuns la fața locului au fost doi polițiști locali, care l-au găsit pe Marcel I.C. în vârstă de 59 de ani, alături de băiatul său de 22 de ani, într-un gang de sub podul din Șanțurile Cetății.

Alături de polițiști se aflau și cei trei martori care le-au relatat polițiștilor locali ceea ce au văzut. Bărbatul le-ar fi declarat polițiștilor că stătea alături de copil, în zona retrasă unde consumau suc și un pepene.

CITEȘTE ȘI: Caz șocant la Alba Iulia: Un bărbat și-a violat propriul copil sub podul din Cetatea Alba Carolina. A fost arestat preventiv

Polițiștii locali au anunțat mai departe polițiștii din cadrul IPJ Alba și au urcat cu bărbatul în zona Monumentului Unirii. Acolo până la ajungerea polițiștilor de la IPJ Alba, bărbatul, de față cu polițiștii locali și-ar fi dat jos pantalonii și chiloții și ar fi început să strige și să solicite prezenta ”criminaliștilor” pentru a preleva probe, probe care să ateste că nu ar fi avut relații sexuale cu fiul său, susțin surse alba24.ro din cadrul anchetei.

Apoi polițiștii l-au dus la sediul IPJ Alba unde a fost reținut pentru 24 de ore, apoi procurorii au cerut arestarea preventivă pentru două fapte de viol.

Reamintim că un caz șocant s-a petrecut în mijlocul Cetății Alba Carolina, în seara de luni, 11 iulie, mai exact sub podul de sticlă. Un bărbat, cunoscut pentru formele sale de protest împotriva autorităților și-a violat propriul copil.

Potrivit IPJ Alba, la data de 11 iulie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliție Municipiului Alba Iulia au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 59 de ani, din Zlatna, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

În seara zilei de 11 iulie, în jurul orei 20,30, în timp ce se afla într-un loc public din Alba Iulia, acesta ar fi fost observat de mai mulți cetățeni, în timp ce făcea acte de natură sexuală aspra fiului său, în vârstă de 22 de ani, care are handicap psihic.

Ulterior, cercetările au fost extinse, cu privire la infracțiunea de viol, rezultând și faptul că, în luna mai a anului 2021, bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu fiul său, în timp ce se aflau în locuința lor din Zlatna.

Bărbatul a fost prezentat Pachetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, iar ulterior judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, care a dispus arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax