Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Caz șocant la Alba Iulia: Un bărbat și-a violat propriul copil sub podul din Cetatea Alba Carolina. A fost arestat preventiv

Publicat

pod sticla cetate

Un caz șocant s-a petrecut în mijlocul Cetății Alba Carolina, în seara de luni, 11 iulie, mai exact sub podul de sticlă. Un bărbat, cunoscut pentru formele sale de protest împotriva autorităților și-a violat propriul copil. 

Fapta s-a petrecut seara, sub podul de sticlă, din mijlocul Cetății. Fapta este cu atât mai gravă cu cât băiatul suferă de o afecțiune.

Momentul șocant a fost observat de mai multe, persoane. La scurt timp a început o anchetă, iar bărbatul a fost depistat și reținut.

Marți, 12 iulie, la propunerea procurorilor, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au dispus arestarea preventivă pe numele lui Marcel I.C., pe 30 de zile, pentru două infracțiuni de viol.

CITEȘTE ȘI: Bărbatul din Alba, suspect că și-a violat fiul a fost prins de Poliția Locală: Și-ar fi dat jos pantalonii în fața polițiștilor

Surse judiciare au declarat pentru alba24.ro, că în urma cercetărilor după fapta de luni, s-a descoperit că bărbatul și-ar fi violat copilul în balconul unui apartament pe care îl deține în Zlatna, în cursul anului 2021. Atunci momentul ar fi fost observat de o vecină.

Solutia pe scurt: În baza art. 226 alin. (1) Cod procedură penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia astfel cum a fost precizată. (….) dispune arestarea preventivă a inculpatului C.MARCEL I.,(….), pentru săvârșirea a două infracțiuni de viol,(….) pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 12.07.2022 şi până la data de 10.08.2022, inclusiv. (….)dispune emiterea, de îndată, faţă de inculpat a mandatului de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 12.07.2022 şi până la data de 10.08.2022, inclusiv. (….) Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 12.07.2022, ora 23:15.

Potrivit IPJ Alba, la data de 11 iulie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliție Municipiului Alba Iulia au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 59 de ani, din Zlatna, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

În seara zilei de 11 iulie, în jurul orei 20,30, în timp ce se afla într-un loc public din Alba Iulia, acesta ar fi fost observat de mai mulți cetățeni, în timp ce făcea acte de natură sexuală aspra fiului său, în vârstă de 22 de ani, care are handicap psihic.

Ulterior, cercetările au fost extinse, cu privire la infracțiunea de viol, rezultând și faptul că, în luna mai a anului 2021, bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu fiul său, în timp ce se aflau în locuința lor din Zlatna.

Bărbatul a fost prezentat Pachetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, iar ulterior judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, care a dispus arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax