Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbatul din Alba, suspect că și-ar fi omorât mama în bătaie, rămâne în arest preventiv. Unde este închis

Publicat

O. Paul. G, bărbatul din Alba, suspectat de anchetatori că și-ar fi ucis mama în bătaie, rămâne în arest preventiv. Bărbatul este arestat preventiv din luna septembrie 2019, când a fost adus în România din Austria, țară în care a fugit după ce ar fi comis fapta. 

Potrivit deciziei pe scurt a magistraților Tribunalului Alba, O.Paul.G. se află în arest preventiv la  Penitenciarul Spital Bucureşti-Jilava. 

În data de 30 decembrie, procurorii care anchetează cazul au cerut prelungirea arestării preventive a bărbatului, iar judecătorii dela Tribunalul Alba au admis cerința anchetatorilor. 

Bărbatul a contestat măsura impusă de magistrați și cererea a ajuns pe masa judecătorilor de la Curtea de Apel Alba Iulia. În 6 ianuarie, magistrații instanței superioare din Alba Iulia au respins cererea bărbatului.

CITEȘTE ȘI: Moarte învăluită în mister într-o localitate din Alba: o femeie a fost omorâtă în bătaie. Suspect, fiul ei care a fugit din țară

Reamintim că la sfârșitul lunii martie 2019, într-o casă, dintr-un sat din Comuna Gârbova a fost descoperit cadavrul unei bătrâne care prezenta multiple urme de violență.

La trei luni de la macabra descoperire, procurorii de pe lângă Parchetului Tribunalului Alba au cerut arestarea preventivă în lipsă a fiului bătrânei găsite omorâte, acesta fiind considerat suspect de violență în familie sub forma omorului și furt de carduri bancare.

Potrivit procurorilor care anchetează cazul, O. Paul G. este suspectat că ar fi bătut-o pe mama sa, rupându-i toracele, sternul, clavicula și mai multe coaste, răni care au condus la decesul femeii.

După faptă, bărbatul ar fi furat două carduri care aparțineau victimei și a fugit din țară. Paul s-ar fi deplasat prin Franța, Spania, Italia, Belgia, Elveția și Germania, fără un motiv bine stabilit, spun anchetatorii. În Germania, Franța și Spania, bărbatul a folosit cele două carduri furate, până când fiica victimei a cerut blocarea lor.

CITEȘTE ȘI: Fugar din Alba, suspect că și-ar fi omorât mama în bătaie, prins în Austria. Nu declară nimic în fața magistraților

În octombrie, O.Paul. G. a fost depisat pe teritoriul Austriei și predat autorităților din România pe aeroportul Otopeni.

De atunci acesta se află în arest preventiv. De remarcat este faptul că la momentul respectiv, inculpatul nu a dorit să facă nici o declarație în fața anchetatorilor. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax