Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbatul din Alba, suspectat că a ucis o bătrână din Timișoara, REȚINUT. Precizările procurorilor: de ce ar fi intrat în casă

Publicat

Compartimentul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș a făcut o serie de precizări legate de bărbatul din Alba, suspectat că a comis o crimă în Timișoara. 

Comunicatul Parchetului:

”În data de 16 august 2023, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspectul D.T., sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor calificat (săvârșit pentru a înlesni sau ascunde săvârșirea unei alte infracțiuni), prevăzută de art.188 alin.1, art.189 alin.1 lit.d C.pen. și de tâlhărie prevăzută de art.233 C.pen. cu aplicarea art.38 alin.1 C.pen..

Prin ordonanța procurorului, față de suspect a fost dispusă măsura preventivă a reținerii, pentru o durată de 24 ore.

Totodată, la aceeași dată s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul aflat în stare de reținere, cu privire la cele două infracțiuni.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat din Alba a ucis o femeie de 77 de ani în Timișoara. Era atât de beat încât a leșinat în casa victimei

În fapt, s-a reținut că în data de 15 august 2023, în jurul orelor 18:00, în timp ce se afla în apartamentul victimei din Timișoara, în scopul sustragerii de bunuri și sume de bani, inculpatul ar fi lovit victima cu obiecte contondente la nivelul capului și al corpului, în zone vitale, dar și cu un obiect tăietor – înțepător în torace, lovituri care au avut ca urmare producerea unui stop cardio – respirator și politraumatisme și care au provocat leziuni ce au condus la decesul acesteia la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Timișoara.

Inculpatul urmează să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș.

Precizăm că efectuarea în continuare a urmăririi penale și punerea în mişcare a acţiunii penale, reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”.

Bărbat din Alba, principalul suspect

Reamintim că un bărbat de 47 de ani din județul Alba este principalul suspect într-o crimă comisă în Timișoara.

Este vorba despre o crimă comisă marți seara, 15 august, unde victimă a fost o femeie de 77 de ani.

Vezi și: Trecutul violent, pe baza consumului de alcool, al bărbatului din Alba suspect că a ucis o femeie în Timișoara. Ce i-a făcut fiicei sale

Din primele informații obținute de jurnaliștii de la opiniatimișoarei, o tâlhărie s-a transformat într-o crimă. Din câte se pare, un bărbat din județul Alba, T. D., a intrat in apartamentul femeii de 77 de ani, aflat la etajul 3 al unui bloc de pe strada Clabucet din oraș.

Acolo ar fi atacat-o pe femeie.

Agresorul a lovit-o cu putere și s-a luptat cu ea în holul locuinței. La un moment dat, femeia a reușit să întredeschidă ușa apartamentului dinspre casa scarii și a strigat: „Ajutor! Hoțul!”, precizează reporterii de la ziarul local.

Vecinii au fost cei care au dat imediat alarma la numarul de urgență 112.

La adresa au ajuns rapid medicii de pe ambulanța și polițisti. Doctorii au încercat să o resusciteze pe victimă, însă aceasta a murit în drum spre spital.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax