Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbatul din Bistra care nu a respectat ordinul de protecţie deţinut de soţie a fost arestat preventiv

catuse

Publicat

Bărbatul din Bistra, reţinut de poliţiştii din comună pentru că a încălcat ordinul de protecţie deţinut de soţia sa, va fi cercetat în stare de arest preventiv.

Potrivit IPJ Alba, în 22 august, poliţiştii Postului de Poliţie Bistra l-au prezentat pe un bărbat de 46 de ani, din comuna Bistra, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „încălcarea de către persoane împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a măsurilor dispuse prin acesta”, procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni.

Magistraţi au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi l-au prezentat în faţa instanţei de judecată din cadrul Judecătoriei Cîmpeni care a dispus, faţă de acesta, măsura preventivă a arestării, pentru o perioadă de 30 de zile.

Reamintim că în 21 august, poliţiştii Postului de Poliţie Bistra l-au reţinut pentru 24 de ore. Cu o zi mai devreme, bărbatul ar fi pătruns, fără drept, în locuinţa soţiei sale şi s-ar fi apropiat de membrii familiei sale, încălcând astfel dispoziţiile ordinului de protecţie deţinut de soţia sa.

Citeşte şi Bărbat din comuna Bistra, REŢINUT de Poliţie. Nu a respectat ordinul de protecţie deţinut de soţie

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate