Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbatul din Sebeș care și-a desfigurat în bătaie soția, arestat preventiv. Femeia, dusă la spital cu un elicopter SMURD

duba politie

Publicat

Bărbatul de 51 de ani din Sebeș, care și-a desfigurat nevasta în bătaie, a fost arestat preventiv. Este vorba despre un caz de violență domestică, petrecut în data de 19 iunie pe malul pârului Secaș. 

Bărbatul s-a întors recent din Franța, unde a executat o pedeapsă privativă de libertate. În ziua respectivă, bărbatul a bătut-o atât de tare pe soția sa încât i-a rupt mandibula.

Femeia a fost transportată de urgență, cu un elicopter SMURD, la Târgu Mureș, unde a fost operată.

CITEȘTE ȘI: Femeie din Sebeș dusă la spital cu un elicopter SMURD după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul său. Ce s-a întâmplat

În data de 20 iunie 2024, judecătorii din Sebeș au dispus arestarea preventivă pe 30 de zile. Arestarea preventivă a venit la cererea procurorilor din oraș.

Ce au transmis procurorii din Sebeș

Din actele de urmărire penală efectuate în cauză, a reieșit că există probe din care rezultă bănuiala rezonabilă că:

”În data de 19.06.2024, ora 17:54, în timp ce se afla pe malul pârâului Secaș (loc public), pe fondul geloziei, inculpatul i-a aplicat soției sale mai multe lovituri cu pumnii și cu o bucată de lemn, în zona feței și a capului, cauzând-i multiple leziuni corporale, inclusiv fractură de mandibulă, care s-au putut produce prin lovire cu corpuri dure și care necesită pentru vindecare 45 – 50 zile îngrijiri medicale, dacă nu survin complicații, conform constatărilor preliminare formulate de S.J.M.L Alba din data de 19.06.2024.

La data de 20.06.2024, ca urmare a propunerii procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sebeș a dispus arestarea preventivă a bărbatului în vârstă de 51 de ani pentru o perioadă de 30 de zile”, au transmis procurorii din Sebeș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax