Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Barul și filigoriile din interiorul ștrandului de la Schit au fost adjudecate. Chiriașul va plăti 1.000 de lei pe lună

Publicat

SC „Dan Aliment Center” SRL este societatea care se va ocupa de comercializarea produselor alimentare în incinta ștrandului de la Schit din Alba Iulia. Firma a câștigat licitația pentru închirierea barului și a celor trei filigorii din spațiul de agrement.

Licitația pentru închirierea barului și a celor trei filigorii din incinta ștrandului municipal de la Schit a avut loc vineri. Pentru acesta s-au înscris două societăți comerciale, printre care și „Iana Milea” SRL, firma care a furnizat anul trecut aceste servicii. Licitația a fost câștigată anul acesta de „Dan Aliment Center” SRL, care va semna un contract pe durată determinată, până la data de 15 septembrie. Suma de pornire a fost de 10,46 de lei mp/lună, iar suma totală pentru care s-au adjudecat cele trei filigorii și barul este de 1.011 de lei pe lună.

Prima licitație a avut loc în data de 10 iunie, iar, pentru că niciun ofertant nu și-a manifestat interesul, aceasta s-a reluat în data de 14 iunie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax