Connect with us
Publicitate

SPORT

Baschet: CS Universitatea joacă miercuri pe teren propriu cu ”U” Cluj

Publicat

Formația de baschet feminin, CS Universitatea Alba Iulia va disputa miercuri, de la ora 17.00, ultimul meci de pe propriul teren din acest an. Trupa pregătită de Tomas Bilek va primi vizita grupării Universitatea Cluj, partidă în care echipa din Alba Iulia este favorită.

După eșecul de sâmbătă în fața liderului din Divizia A la baschet feminin, CS Universitatea Alba Iulia va primi vizita Universității Cluj, într-o partidă ce va oferi din nou șansa albaiulienilor să le vadă în teren pe echipierele prim-divizionarei din Alba Iulia. ”Nu ne dezavantajează, nu ne afectează. Nu cred că o să fie oboseală. Noi chiar am vrut să mai jucăm un meci înainte de Satu Mare. Cu Cluj va fi un meci pe care trebuie să-l câștigăm, ca să ne încununăm parcursul bun din acest tur de campionat. Clujul e o echipă valoroasă, o echipă frumoasă, sperăm să facem un meci frumos”, a declarat Petru Eleș, director sportiv, CS Universitatea Alba Iulia.

După partida de miercuri, CS Universitatea, se va deplasa sâmbătă la Satu Mare, pentru întâlnirea cu formația locală CSM. La fel ca în celelalte meciuri disputate de echipa Universității pe propriul teren, intrarea va fi liberă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax