Connect with us
Publicitate

SPORT

BASCHET: CS Universitatea vrea calificarea în Cupa României

Publicat

CS Universitatea LPS Alba Iulia speră să obțină, miercuri, calificarea în primele patru pe țară, în cadrul Cupei României. Formația pregătită de George Lăncrănjan primește vizita grupării CSM Craiova, formație ce s-a impus în tur cu 77-74, la capătul unui meci spectaculos. Chiar dacă întâlnesc o echipă superioară din punct de vedere valoric, echipierele de la CS Universitatea LPS Alba Iulia cred în continuare în șansa lor. ”Abordăm partida cu seriozitate maximă, vom încerca să ne apărăm, știm că Craiova are o echipă bună, data trecută ne-au subestimat puțin, lucru ce ne-a permis să obținem un rezultat strâns. Va trebui să jucăm foarte bine ca să câștigăm. În momentul de față, avem șanse mai mici decât Craiova ”, a declarat George Lăncrănjan, antrenor principal CS Universitatea LPS Alba Iulia.

În partida de miercuri, albaiuliencele se pot baza și pe aportul Luizei Voinea, sportivă care a absentat de la ultimele două etape ale grupării noastre.”Luiza Voinea este aptă, revenirea ei o să însemne foarte mult, ea a absentat două etape, sperăm să nu se simtă. Nu cred că se va simți, pentru că ea e o jucătoare cu experiență”, a mai spus Lăncrănjan.

Principalul de pe banca Universității a făcut apel și la publicul spectator, pe care-l îndeamnă să vină la meciurile formației sale. ”Suporterii și iubitorii acestui sport să vină să ne susțină la sală, iar noi vom face tot posibilul să câștigăm”, a încheiat George Lăncrănjan.

Partida dintre CS Universitatea și CSM Craiova va avea loc miercuri, de la ora 18.00, în Sala de sport a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, iar intrarea este liberă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax