Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

GALERIE FOTO: Baschet. Victorie după patru înfrângeri

Publicat

Formația de baschet feminin CS Universitatea LPS Alba Iulia s-a impus, sâmbătă, în etapa VII-a a Diviziei A de baschet împotriva formației CSM Oradea. Chiar dacă jocul echipei nu a fost strălucitor, baschetbalistele albaiulience au reușit să se impună cu 63-46 (pe sferturi: 19-11, 10-14,  23-11, 11-10). ”A fost un meci cu o echipă de o valoare scăzută, facem încă multe greșeli, începe să fie mai bine, atmosfera este bună la echipă”, a declarat antrenorul principal al CS Universitatea Alba Iulia, George Lăncrănjan.

Şi jucătoarele sunt încântate de succesul de sâmbătă seară; totuși, acestea sunt conștiente că îndeplinirea obiectivului este în continuare destul de departe. ”E bine că am că câștigat, am vrut, trebuia să câștigăm, după înfrângeri am reușit să arătăm astăzi (n.r. sâmbătă) că suntem în stare să câștigăm”, a declarat Volha Tămărgeanu, baschetbalistă CS Universitatea LPS Alba Iulia. Adina Pop este însă realistă în vederea îndeplinirii obiectivului îndrăzneț, fixat la debutul ediției de campionat. ”Obiectivul nu depinde doar de noi, dacă se vor bate între ele, oricum depindem mult de rezultatele dintre ele. Bineînțeles că asta depinde și de noi”, a mărturisit Adina Pop.

Iată cele două distribuții:

CS Universitatea a intrat, sâmbătă, în teren în următoarea alcătuire: Silvia Grădinaru, Elena Dincă, Volha Tămărgeanu, Alexandra Uiuiu și Andreea Nemeș.

Antrenoarea orădencelor a răspuns cu următorul „5”: Ioana Gavra, Loredana Ulica, Mihaela Adi,  Monica Ardelean, Alexandra Vlaicu.

Cea mai bună marcatoare de pe teren a fost Alexandra Uiuiu, cu 19 puncte. Pentru formația noastră au mai punctat: Volha Tămărgeanu (12),  Elena Dincă (7),  Ana Maria Chirilă (5), Silvia Grădinaru, Luiza Voinea și Adina Pop (toate câte 4), Oana Precup (3), Andreea Nemeș și Carmen Negru (2), Bianca Voica (1).

Orădencele și-au uitat echipamentul acasă

Adversara grupării din Alba Iulia din această seară, CSM Oradea s-a confruntat cu o problemă „organizatorică”: în momentul intrării în vestiar, unele dintre jucătoare au constatat că nu şi-au adus echipamentul. Conducerea clubului albaiulian a dat dovadă de fair-play și a împrumutat echipamentul albastru grupării sosite din Oradea. Acestea au acoperit cu leocoplast inscripţia sponsorilor pe maieuri.

Staff-ul albaiulian o regretă pe Laura Bocoș-Budean

Albaiuliencele de la CS Universitatea nu mai au aceeași strălucire ca în sezonul trecut. Jocul nu mai e același, spectaculozitatea lipsește cu desăvârșire, în vreme ce implicarea emoțională e tot mai aproape de zero. Echipa, suporterii, dar și staff-ul tehnic duc dorul Laurei Bocoș-Budean, una dintre puținele sportive care plângea la înfrângerile echipei, adesea îşi arăta emoţiile și când echipa câștiga, iar evoluția ei nu o mulțumea. În alte meciuri, baschetbalista contribuia decisiv la succesul echipei universitare. Din păcate, aceasta s-a transferat la CS Bega Timișoara, echipă care i-a oferit 10.000 de lei noi, la „semnătură” (în momentul semnării contractului) și 3.000 de lei salariu lunar. ”În momentul de față, echipa nu e la parametri foarte mari, dar sperăm să ajungă cât mai sus. În momentul de față, șansele noastre sunt minime. Echipei îi lipsește Laura Bocoș-Budean, eu zic că asta-i lipsește echipei, personal, asta cred. Am adus multe jucătoare, dar încă lotul nu e omogen”, a declarat directorul tehnic de la CS Universitatea LPS Alba Iulia, Nicușor Marcu.

Antrenorul principal, George Lăncrănjan consideră că echipei îi lipsește experiența competițională. ”Echipei noastre îi lipsește experiența. Alba a pierdut o jucătoare și au venit cinci, dar am pierdut o baschetbalistă cu foarte multă experiență și au venit câteva care nu au aceeași experiență”, a  mai spus George Lăncrănjan.

[nggallery id=12]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax