Connect with us
Publicitate

SPORT

BASCHET: CS Universitatea vrea să câștige la Iași

Publicat

Formația antrenată de George Lăncrănjan va pleca, vineri, la ora 12.00, spre Iași, pentru a susține partida din etapa a doua a playout-ului cu Politehnica Iași. Debutul din prima etapă a fost victorios, însă directorul tehnic, Nicușor Marcu speră că sâmbătă, la Iași, echipa pe care o conduce să obțină al doilea succes consecutiv. În etapa trecută, Marcu a fost la meciul moldovencelor pentru a culege informații, iar veștile aduse sunt pe placul său. ”Poli Iași nu e o echipă rea, a pierdut la Cluj pe final, din pricina faptului că nu au jucătoare cu experiență. Clar, mergem acolo să câștigăm și să prestăm un joc bun”, a declarat Nicușor Marcu.

Totuși, albaiuliencele au un motiv să se teamă de trupa din Iași și anume arbitrajul. ”De câte ori am fost la Iași, arbitrajul a fost prielnic echipei moldovene, dar noi trebuie să câștigăm, indiferent cum”, a mai spus Nicușor Marcu.

Partida dintre Politehnica Iași și CS Universitatea LPS Alba Iulia va avea loc sâmbătă, de la ora 12.00, în Sala Sporturilor din Iași.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax