Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bătrână din Zlatna, tâlhărită în plină stradă. Trei bărbați s-au ales cu dosar penal, după ce i-au furat banii din sacoșă

Publicat

O femeie de 70 de ani din Zlatna a fost jefuită în plină stradă de către trei bărbați, care i-au furat din sacoșă aproape 1.500 de lei. Bărbații, originari din Deva, s-au ales cu dosar penal și sunt în prezent cercetați pentru furt calificat.

Poliţia oraşului Zlatna a fost sesizată luni, de către o femeie de 70 de ani, din oraşul Zlatna, cu privire la faptul că în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 10.00, în timp ce se afla pe stradă, persoane necunoscute i-au sustras, dintr-o sacoşă, suma de 1.480 lei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a reuşit identificarea principalilor suspecţi de comiterea faptei, în persoana lui Ioan C., de 41 de ani, Adrian C., de 43 de ani şi Iacob G., de 38 de ani, toţi din municipiul Deva, judeţul Hunedoara.

Cei trei suspecţi sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 228, aliniatul 1, din Codul Penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate