Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bătrânul din Alba Iulia care a profitat de situația grea a unei femei și a fiicei sale: Acuzații de viol asupra minorei de 9 ani

Publicat

politie noaptea

O arestare preventivă a unui bătrân de 68 de ani din Alba Iulia scoate la suprafață un caz șocant, care s-a petrecut în oraș, timp de doi ani fără ca nimeni să observe ceea ce se întâmplă. 

Bărbatul, Gheorghe T., a supus-o pe minoră unor perversiuni sexuale groaznice, în mod repetat, care au inclus sexul oral, atingeri explicite și altele.

Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în data de 4 noiembrie.

După ce procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au transmis pentru alba24.ro motivele pentru care bătrânul a fost arestat, noi detalii din caz ies la suprafață.

Surse apropiate de anchetă au declarat pentru alba24.ro că faptele au fost sesizate după ce fetița a ajuns alături de tatăl său, în Spania.

CITEȘTE ȘI: Bătrân arestat pentru viol asupra unei fetițe de 9 ani pe care o îngrijea. Dosar teribil la Judecătoria Alba Iulia

Mai exact, faptele s-au petrecut din 2018 și până în martie 2020, iar sesizarea a fost făcută în 2022 de către tatăl fetei, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Potrivit surselor alba24.ro, Gheorghe T., ar fi avut o relație cu bunica fetiței. Bunica locuia alături de fiica sa și de nepoată.

La un moment dat, relația dintre bunică și bărbat a încetat, iar după un timp, fiica s-a certat și ea cu mama sa.

Atunci, bărbatul după ce a văzut că femeia s-a certat cu mama i-a făcut acesteia o propunere: să se mute într-un apartament din Alba Iulia alături de el, cu minora.

Femeia a acceptat și a mers cu minora care pe atunci avea în jur de 9 ani, susțin sursele alba24.ro. În perioada respectivă s-ar fi petrecut ororile.

După ce fetița a ajuns în Spania, la tatăl său, faptele au fost aflate, iar tatăl a mers direct la autoritățile din România unde a anunțat cazul.

Bătrânul de 68 de ani a fost arestat preventiv și este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de agresiune sexuală și viol.

Cazul, care a ieșit la suprafață în ultimele zile, a șocat Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Andreea Elena

    miercuri, 09.11.2022 at 21:43

    Justiția să îl pedepsească pe pedofil ! Boșorogi!!! Pedeapsa maximă pt monstrul

  2. Ricco

    joi, 10.11.2022 at 13:03

    Care justiție?
    În România, justiția este o glumă proastă.
    Bine că au pensii mari, justificate.
    Iar în Alba, justiția este aproape inexistentă. Nu vă îmbătați cu apă rece.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax