Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Băuți sau fără permis de conducere la volan. Trei bărbaţi din Ocna Mureş, Ohaba şi Orăştie s-au ales cu dosare penale pentru infracțiuni rutiere

Publicat

politisti, trafic alba iulia Polițiștii din județul Alba au depistat, în mai puțin de 24 de ore, trei infracțiuni rutiere. Un bărbat a fost prins în timp ce conducea pe drumurile publice cu o alcoolemie de 1,28 mg/l  alcool pur în aerul expirat și alți doi au fost prinși în timp ce conduceau fără permis de conducere.

Marți noaptea la ora 00.25, poliţiştii de siguranţă publică din Ocna Mureş au oprit pentru control, pe strada Lungă din Ocna Mureş, un autoturism condus de I.V.C., de 37 de ani, din comuna Noşlac, judeţul Alba.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de I.V.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

În aceeași zi, în jurul orei 11.45, poliţiştii Postului de Poliţie Berghin l-au depistat pe Ş.I., de 28 de ani, din comuna Ohaba, în timp ce circula cu un moped, pe raza localităţii Berghin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de mopedist, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Tot în 1 septembrie în jurul orei 20.45, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe N.S., de 23 de ani, din Orăştie, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Ferdinand din Alba Iulia, având permisul de conducere suspendat.

Faţă de N.S., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax