Connect with us
Publicitate

BLAJ

Bazinul acoperit de înot din Blaj se redeschide de marți, 2 februarie. Accesul, pe bază de programare. Cât costă biletul

Publicat

Bazinul acoperit de înot din Blaj se redeschide pentru populație marți, 2 februarie 2021, în condițiile impuse de autoritățile sanitare. Accesul iubitorilor de înot recreativ se va face în baza unei programări la numărul de telefon 0799.500.806. 

La intrarea în bazinul acoperit de înot, fiecare persoană trebuie să completeze o declarație epidemiologică pe propria răspundere și o declarație pentru procesarea datelor personale. De asemenea, la intrare în incintă, se va lua temperatura fiecărei persoane. Numărul maxim admis în bazinul acoperit de înot va fi de 39 de persoane simultan, adică echivalentul unei suprafețe de 8 metri pătrați de luciu de apă pentru fiecare persoană.

Primăria municipiului Blaj anunță că bazinul acoperit de înot va fi deschis atâta timp cât incidența cazurilor active de coronavirus se menține scăzută la Blaj, activitatea acestuia urmând a fi suspendată dacă situația epidemiologică o va impune.

Bazinul acoperit de înot din Blaj va fi deschis în fiecare zi, de marți până duminică, între orele 07:00 – 21:00. Între orele 13:00 – 17:00, bazinul va deschis exclusiv pentru copiii care iau lecții de înot. Vor exista și două pauze de dezinfectare, între orele 12:00 – 12:30 și 17:00 – 17:30. Bazinul acoperit de înot va fi închis lunea, pentru curățenie și dezinfectare.

Tarifele de acces în bazinul acoperit de înot sunt următoarele: 20 lei pentru adulți și 10 lei pentru copiii sub 14 ani. Biletele sunt valabile doar pentru o singură intrare. În această perioadă nu se fac abonamente. Abonații care nu și-au epuizat perioada pentru care au plătit în 2020 își vor putea utiliza restul rămas doar în momentul în care bazinul va fi deschis pe o perioadă nedeterminată, atunci când starea de alertă sanitară va fi ridicată.

Normele privind accesul și regulile impuse în interiorul bazinului acoperit de înot pe perioada de stării de alertă sunt afișate la intrarea din strada Iuliu Maniu și vor fi comunicate de către personalul angajat, care va asigura implementarea măsurilor necesare desfășurării activității în condițiile impuse de autoritățile sanitare.

Bazinul acoperit de înot, o investiție în valoare de peste un milion de euro a Primăriei Blaj, a fost deschis oficial în data de 14 februarie 2020, după lucrări care au durat aproape doi ani. Funcționarea acestuia a fost suspendată în data de 13 martie 2020, conform recomandărilor făcute la acea dată de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, în vederea limitării răspândirii virusului SARS-COV-2.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax