Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

BAZINUL olimpic din Alba Iulia, modificări în regulament: Cască pentru persoanele cu părul lung și costum de baie adecvat, obligatorii

Publicat

inot bazin

Albaiulienii nu se mai pot prezenta la Bazinul Olimpic din Alba Iulia în ”şorturi tetra” sau bermude. Consilierii locali au aprobat în ședința de joi, modificarea regulamentului privind funcționarea și utilizarea Bazinului Olimpic din municipiul Alba Iulia.

Persoanele care doresc să înoate în bazin sunt obligate să folosească un echipament adecvat care include casca de înot pentru persoanele cu părul lung (femei sau bărbați) și de asemenea costumul de baie (slip, nu șort sau bermude).

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local de joi, 31 iulie, a fost introdus și votat în ordinea de zi un proiect suplimentar, privind modificarea și completarea HCL nr. 179/2014 cu privire la aprobarea Regulamentului de funcționare și utilizare a Bazinului Olimpic din municipiul Alba Iulia.

Viceprimarul Paul Voicu a precizat că în urma unor vizite efectuate zilele trecute la bazin, a fost anunțat de faptul că tot mai multe persoane vin la bazin în ”chiloți tetra”, șort sau bermude. A ținut să sublinieze mai apoi că Bazinul Olimpic este un spațiu de înot profesionist, ce susține înotul de performanță și nu un spațiu de relaxare (asemenea unui ștrand).

Astfel devine obligatorie casca pentru persoanele cu părul lung (femei sau bărbați) și folosirea costumului de baie (slip nu șort sau bermude). Reamintim și faptul că, înaintea intrării în apă, persoanele sunt obligate să urmeze circuitul igienico-sanitar necesar, astfel încât ultima etapă să fie spălarea la duș.

AICI regulamentul privind funcționarea și utilizarea Bazinului Olimpic Alba Iulia și sancțiunile pentru nerespectarea de către beneficiari a obligațiilor prevăzute.

PROGRAMUL BAZINULUI:

– agrement: luni-duminică, orele 6.30 – 21.00

– iniţieri: luni-vineri, orele 11.00-17.00, sâmbătă, orele 9.00-13.00

– CSS Liceul Sportiv Alba Iulia: luni – vineri, orele 11.00- 17.00, sâmbătă, orele 9.00- 11.00

TARIFE:

Intrare bazin pentru copii, elevi, studenţi la zi, pensionari, şomeri: 5 lei/şedinţa de 2 ore

Intrare bazin pentru adulţi: 12 lei/sedinţa de 2 ore

Intrare saună pentru elevi, student la zi, pensionari, şomeri: 5 lei/15 minute

Intrare saună pentru adulţi: 10 lei/15 minute

Abonament intrare bazin pentru copii, elevi, student la zi, pensionari, şomeri (durata unei sedinţe fiind de 2 ore):

– pentru 10 sedinţe: 42 lei (85%)

– pentru 20 sedinţe: 75 lei (~75%)

– pentru 30 sedinţe: 105 lei (70%)

Abonament intrare bazin pentru adulţi (durata unei şedinţe fiind de 2 ore):

– pentru 10 şedinţe: 100 lei/ 2 ore

– pentru 20 şedinţe: 180 lei/2 ore

– pentru 30 şedinţe: 250 lei/2 ore

Abonament saună elevi, studenţi la zi, pensionari, şomeri (durata unei şedinţe fiind de 15 minute):

– pentru 10 şedinţe: 40 lei

– pentru 20 şedinţe: 75 lei

– pentru 30 şedinţe: 100 lei.

Tarif închiriere culoar bazin program iniţiere (maxim 15 persoane): 80 lei/oră

Tarif închiriere locaţie cafenea (preţ pornire licitaţie): 8 lei/mp/zi

Tarif închiriere sală forţă (preţ pornire licitaţie): 6 lei/mp/zi

Tarif închiriere cabinet masaj (preţ pornire licitaţie): 6 lei/mp/zi

Tarif închiriere spaţii antrenori, arbitri: 2 lei/mp/lună

Tarif închiriere magazie: 1 leu/mp/lună.

Raul BACIU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

16 Comentarii

16 Comentarii

  1. Robert Marginean

    joi, 31.07.2014 at 17:24

    In acest caz, sa le uram campionilor la inot din judetul Alba, antrenamente placute si rodnice. Noi, cei care am asteptat 4 ani de zile pentru redeschiderea unui spatiu de relaxate, sa mergem spre Mercur SPA, Vila Elisabeta, Piscina Talnar deoarece se pare ca bazinul olimpic nu este de nasul nostru. Asteptam pe viitor sa mai dati o HCL prin care sa ne impuneti sa cumparam costum de baie produs de o firma afiliata primariei. Felicitari, domnule Voicu !

  2. Marcel

    joi, 31.07.2014 at 18:59

    corect, pana la urma bazinul olimpic pt. cine este ??? Ce conteaza ca am slip, bermude sau chiloti???!!! Intru pe bani mei si sa nu uitam ca acest bazin la facut Ceausescu nu voi, profitorilor….care doar a-ti schimbat gresia si a-ti luat o gramada de bani….

  3. Marcel

    joi, 31.07.2014 at 19:03

    …plus de asta am fost la o gramada de piscine din toata tara si strainatate si nimeni nu mi-a cerut adeverinta de la doctorul de familie, o tampenie mai mare nu am pomenit….

  4. xyz

    joi, 31.07.2014 at 20:45

    Conteaza … nu e locul unde mergi sa faci ultima prezentare de pantaloni scurti si nici de ultimul model de tanga.E Bazin Olimpic.Mergi sa faci un pic de sport si atat.Cand o sa facem diferenta dintre a merge la o piscina si a merge la un bazin olimpic?Adeverinta obligatorie?Perfect!!!

    • blaga

      vineri, 01.08.2014 at 11:23

      pai si daca am sort nu pot sa fac miscare??????????????
      de cand pana cand a purta sort inseamna altceva???????????????????????????????
      exista la magazinele de specialitate diferite echipamente de inot, care include sort, bermude…sunt produse de marci specializate….deci nu e ca si cand vin in bermude din blugi sau mai stiu eu ce alte lucruri de strada…i-a dut-te pe la dechatlon, intersport, hervis, etc sa vezi cate astfel de produse se gasesc, care sunt decente si le poti folosi in orice bazin…
      oricum sunt foarte stranii aceste regulu…adica sunt foarte restrictive…daca ai sort nu e bine, daca nu ai adeverina nu e bine, daca nu ai casca iar nu e bine….
      constat ca pt a merge 2 ore la acest fantastic si minunat bazin, trebuie sa te pregatesti mai ceva ca atunci cand mergi in concediu…

  5. Robert Marginean

    joi, 31.07.2014 at 23:25

    Era mai bine inainte cand te verifica doctorul de acolo ! Stim cu totii care e treaba cu adeverintele acelea. Tocmai de aceea, merg acolo sa fac sport, deci nu conteaza cu ce sunt imbracat ( ma rog, in sensul ca nu ar fi inadmisibil faptul ca am niste pantaloni din material special pentru baie care sunt cu 1 palma deasupra genunchilor ).

  6. Robert Marginean

    joi, 31.07.2014 at 23:30

    Si domnul viceprimar Paul Voicu ar face bine sa nu se mai contrazica. Bazinul este deschis pentru AGREMENT intre orele 6:30-21 de luni pana duminica. Recent a „tinut sa sublinieze” ca este spatiu pentru inot profesionist si nu unul de relaxare. Conform DEX : AGREMÉNT ~e n. 1) Petrecere plăcută a timpului; divertisment; amuzament; distracție. ( deci relaxare ).

  7. mdda

    vineri, 01.08.2014 at 10:36

    Sa faca dragii consilier sport de performanta la Bazinul olimpic, noi ceilalti platim mai putin si mergen in alta parte sa ne relaxam cu o baie, la piscina. Si totusi atata timp cand este vorba de banii mei ma imbrac cum vreau la bazin sau piscina. Succes celor ce fac sport de performanta, in ultima vreme nu am prea auzit de ei prin Alba Iulia, poate daca este acum bazin apar si acesti inotatori de performanta, copiii consilierilor poate?! Sa le fie rusine consilierilor care au votat asa aberatie.

  8. cuvinte

    vineri, 01.08.2014 at 13:56

    „Şorţ” la bazinul olimpic? ma intreb totusi cine merge cu „şorţul” la bazin. apare de 2 ori in articol. Grija mare la ce scrieti si cum scrieti!

    • Robert M.

      luni, 04.08.2014 at 12:46

      ȘORT, șorturi, s. n. Obiect de îmbrăcăminte (sportivă sau de plajă) în formă de pantaloni scurți. – Din fr., engl. short.
      Sursa: DEX ’98 (1998)

      • cuvinte

        vineri, 08.08.2014 at 09:20

        Dar Robert M. stiu ce inseamna „ŞorT” doar ca initial in articol scria „ŞorŢ”. Au facut corecturile de rigoare. Daca nu ai sesizat mai ales ca era scris in 2 locuri e problema ta. Nu e nevoie sa dai explicatii din dex. Pe degeaba stii sa le cauti in dictionar daca nu iti sar in ochi si nu le sesizezi atunci cand sunt scrise gresit!

  9. raluca

    marți, 19.08.2014 at 14:47

    Si poti sa faci ore si cu antrenori?

  10. raluca

    marți, 19.08.2014 at 14:48

    Si exista si antrenori la bazin?

  11. aniz

    vineri, 02.01.2015 at 11:01

    UN NR. de telef. BAZIN OLIMPIC AB. un orar in zilele de sarbatori……

  12. Nicolescu S. Lucian

    sâmbătă, 17.01.2015 at 19:52

    Reguli corecte!
    Accesul doar in echipament specific este cea mai buna regula pt a evita intrarea in apa cu pantalonii scurti de pe strada!
    PS: A nu se confunda bazinul olimpic cu piscina de balaceala.

  13. georgian

    marți, 23.06.2015 at 13:06

    Nu mi se pare normal sa ma duc purtand un ”slip” fie el si bazinul olimpic da? Cei care practica sportul de performanta da, trebuie sa poarte slip , acesta este regulamentul ! Nu mi se pare normal sa mi se impuna sa port slip ! De ce sa imi expun ‘dotarile ‘ in relief in fata copiilor ?! Apoi , doar homosexualii din cate stiu eu poarta asa ceva ,nu? Repet , ar trebui sa se permita si cu bermude ! Am fost plecat prin toata lumea dar am vazut doar cu bermude , in 99 % din cazuri ! In fine…..!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax