Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bazinul Olimpic din Alba Iulia se ÎNCHIDE, O LUNĂ, în miez de vară, pentru reparații şi revizii. Precizări de la Primărie

Publicat

bazin olimpic alba iulia Amatorii de înot din Alba Iulia află o veste proastă. Nu vor avea acces la Bazinul Olimpic din oraș, timp de o lună şi o săptămână, în miez de vară. Acesta intră în reparații și lucrări de revizie în garanţie.

În perioada 27 iunie – 31 iulie 2016, bazinul va fi închis pentru reparații şi revizii în garanție.

Acest lucru a fost stabilit cu reprezentanții constructorului (SC TIM SA Cluj Napoca), CNI SA Bucureşti şi proiectantul – Transilvania Construct SRL ca urmare a procesului verbal de costatare în perioada de garanție nr. 30467/ 24.03 2016.

Din evidenţele reprezentaţilor Bazinului Olimpic aceasta este perioada in care gradul de utilizare este cel mai scazut din an din cauza concediilor”, transmite Primăria Alba Iulia.

Reamintim că Bazinul Olimpic, recent modernizat, a mai fost închis temporar pentru reparaţii, la sfârşitul anului trecut, pentru o lună şi jumătate. Acum, după şase luni, sunt din nou probleme de funcţionare. Ar fi vorba despre aceleaşi defecţiuni de amenajare, la gurile de scurgere a apei din bazin.

Bazinul Olimpic din Alba Iulia a fost redeschis, după patru ani de lucrări de modernizare, în 18 iulie 2014.

Valoarea totală a investiţiei din partea CNI fost de 11.768.180 lei, iar din bugetul local au mai fost alocaţi alţi 1.275.876 lei, pentru sistemul de acces, mobilier, dotare, dar şi costuri de consolidare a structurii bazinului. Bazinul Olimpic are, pe lângă sala propriu-zisă, cu piscină acoperită şi saună umedă şi uscată, vestiare, duşuri utilate cu uscătoare, cabinet medical. Firma care a executat lucrările de reabilitare a Bazinului Olimpic este SC TIM SA Cluj Napoca.

Administraţia locală a suportat financiar executarea lucrărilor de instalare a controlului acces, inclusiv a cabinelor aferente, montarea barierelor batante de acces, realizarea balustradelor de separare a circuitelor de acces în incinta bazinului, precum și realizarea lucrărilor de instalații de rețele voce, date și wireless, de supraveghere video, de sonorizare și ceasoficare.

Bazinul Olimpic a intrat în reparaţii capitale din 2010, iar deschiderea acestuia a fost amânată de mai multe ori din cauza problemelor legate de finanţare şi a complexităţii lucrărilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. albanezul

    miercuri, 29.06.2016 at 02:35

    Pai ce vreti,cumva trebuie sa ajungem fortat toti la piscinile private de 5pe6 metrii,cu preturi”bune”….Multumim primariei pt grija fata de noi..Lol..Blajul a facut in doar 1 an strand public cu 3 bazine,sa vedem alesiii locali noi cati 5 ani au nevoie ot acelasi lucru la AB.!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax