Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Beniamin Todosiu, ales președintele USR PLUS, filiala ALBA. Rezultatele alegerilor interne în județ

Publicat

Beniamin Todosiu a fost ales președintele filialei USR PLUS Alba, în urma conferinței județene de alegeri interne desfășurată duminică.

Alegerile s-au desfășurat la sediul partidului din Alba Iulia, unde au fost amenajate 10 cabine de vot pentru cei aproximativ 150 de delegați. Aceștia au votat toate organismele de conducere ale partidului pentru următorii doi ani.

Pentru funcția de președinte al organizației județene Alba USR PLUS, contracandidatul lui Beniamin Todosiu (deputat și fost președinte al USR Alba) a fost Mihail David (fost președinte PLUS Alba), celălalt candidat fiind Cezar Popa Drăguș.

Trebuie să începem să ne pregătim pentru alegerile locale din 2024 și pentru celelalte bătălii electorale care ne așteaptă. Colegilor mei din administrația locală și județeană le spun că trebuie să nu își uite promisiunile pe baza cărora și-au câștigat mandatele și să demonstreze că pot face performanță. Cetățenii și-au pus speranța în noi și nu trebuie să-i dezamăgim”, susține Todosiu.

Înainte de alegeri, Beniamin Todosiu și Mihail David au avut mai multe neînțelegeri legate de administrația locală, de numirile politice în funcțiile alocate USR PLUS, dar și la nivel personal. Tot în acea perioadă, USR părea mai puternic decât PLUS, cel puțin la Alba. Todosiu este susținut și de primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa și de cel din Lupșa, Radu Penciu, ambii aleși pe lista formațiunii politice.

De cealaltă parte, și cei de la PLUS au o structură politică închegată în interior.

Citește și: Fostul subprefect de Alba, Viorel Rașcovici, următorul pe lista de consilieri județeni ai USR PLUS. Validarea sa, decizie de partid

Dan Barna și Dacian Cioloș candidează pentru președinția USR PLUS la nivel național. În noul context, voturile delegaților din Alba ar urma să fie pentru Dan Barna.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax