Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fostul subprefect de Alba, Viorel Rașcovici, următorul pe lista de consilieri județeni USR PLUS. Validarea sa, decizie de partid

Publicat

Viorel Rașcovici, fostul subprefect de Alba care și-a dat demisia din cauza unor probleme legate de studiile sale de licență, este următorul pe lista de consileri județeni ai USR-PLUS. Organizația ezită însă să îl valideze și ar putea opta pentru următorul de pe listă. 

Rașcovici ar trebui să devină consilier județean după ce locul a rămas liber prin numirea lui Claudiu Nemeș în funcția de subprefect.

CITEȘTE ȘI: Rocadă politică la Consiliul Județean Alba: Vechiul și noul subprefect și-ar putea schimba funcțiile între ei

Surse din cadrul partidului au declarat însă că decizia privind validarea lui Viorel Rașcovici sau, din contră, ridicarea sprijinului politic pentru acesta, va fi lăsată noii conduceri a USR PLUS.

Duminică, formațiunea politică din Alba organizează alegeri pentru toate funcțiile și structurile de conducere, inclusiv pentru cea de președinte pentru următorii doi ani.

Totuși, pe rolul Tribunalului Alba a fost înregistrată o validare de mandat de consilier județean. Potrivit surselor alba24.ro, mandatul de validare a fost înregistrat pe numele fostului subprefect Viorel Rașcovici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax