Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Berbeceanu, în legătură cu scandalul din MAI: Concursuri trucate la recomandarea baronetului politic, indolență și nesimțire

Publicat

tb

Reacție dură a comisarului Traian Berbeceanu în legătură cu scandalul în care se regăsește Poliția Română din cauza modului în care instituția a gestionat crimele de la Caracal. Berbeceanu spune, într-o postare pe contul lui de facebook, că spera ca ”sindicatele și membrii acestora să se alăture miilor de civili, să protesteze acum în stradă împotriva destructurării sistematice a poliției naționale”.

Postarea lui Traian Berbeceanu

”Mă așteptam să văd reacții ferme ale sindicatelor din poliție prin care să ne asumăm greșelile, erorile și, acolo unde este cazul, lipsa pe profesionalism, chiar indolența și nesimțirea.

Mă așteptam ca aceștia să explice clar opiniei publice modalitățile defectuoase în care se fac încadrările în ultimii ani doar din dorința de a asigura „numeric” lipsa acută de personal.

Speram să se vorbească despre nepăsarea ministerului în ceea ce privește organizarea pregătirii profesionale adevărate, serioase, temeinice a celor nou încadrați, aruncați fără discernământ în stradă după primele zile de la încadrare.

Speram ca sindicatele să explice modul ticălos în care se fac numirile în funcțiile de conducere, doar prin împuterniciri și delegări succesive, ori prin concursuri trucate, și numai la recomandarea expresă a baronetului politic.

Să explicăm oamenilor de ce le-am înșelat încrederea, de ce nu suntem în stare să le mai garantăm siguranța.

Și, DA, speram ca sindicatele și membrii acestora să se alăture miilor de civili, să protesteze acum în stradă împotriva destructurării sistematice a poliției naționale.

Dacă nu acum, atunci când?”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 30.07.2019 at 22:47

    De ce te legi de sindicate ? Sti bine cum sunt conduse si de cine ? Pai astia nu pot sa-si traga singuri pumni, ca se vede. Crezi ca daca sunt toti inlocuiti (teoretic), in locul lor vin oameni de aceiasi factura(ca asa trebuie) numai ca au alt nume.
    Asa-i peste tot in tara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax