Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

UPDATE: Fostul șef BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, numit șeful de cabinet al ministrului de Interne. Reacția comisarului

Publicat

tb

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat, joi, într-o conferință de presă, că Traian Berbeceanu va fi numit șeful său de cabinet.

UPDATE: „Propunerea domnului ministru Marcel Vela mă onorează și mă responsabilizează, în egală măsură! Va fi nevoie de multă muncă și multă determinare. Și ne vom baza pe sprijinul tuturor profesioniștilor din Poliția Română! Va fi bine! Doamne ajută!”, a scris Traian Berbeceanu, pe rețeaua de socializare Facebook.

Berbeceanu a fost șeful BCCO Alba, între anii 2005 și 2013. A trebuit să plece din poziția de conducere în urma unei anchete a DIICOT. Atunci a fost acuzat că ar fi ar fi sprijinit o grupare suspectată de evaziune fiscală cu produse petroliere, cu un prejudiciu de peste 3,5 milioane de lei.

CITEȘTE ȘI: Procesul fostului șef BCCO Alba, Traian Berbeceanu, suspendat de Înalta Curte. Este sesizată Curtea de Justiție UE

 Comisarul Berbeceanu a fost achitat în 2016, în prima instanță, fiind găsit nevinovat pentru faptele de luare de mită, sprijinire grup infracţional organizat, spălare de bani, fals în declaraţii, fals sub semnătură privată, complicitate la delapidare, fapte de care l-au acuzat procurorii DIICOT în 2013, potrivit hotnews.ro.

CITEȘTE ȘI: Foștii anchetatori ai polițistului Traian Berbeceanu cer retragerea de pe piață a cărții ”Radiografia unei mârșăvii judiciare”

Recent, fostul procuror șef al DIICOT Alba Iulia, Ioan Mureșan, fostul procuror DIICOT- Nicolae Cean și fostul ofițer al BCCO Alba Iulia, Alin Muntean (suspendat din funcție), au cerut în instanță interzicerea comercializării și republicării cărții lui Traian Berbeceanu, ”Radiografia unei mârșăvii judiciare”.

Știre in curs de actualizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax