Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Berbeceanu: ”La violență trebuie răspuns cu violență”. Reacție în contextul ”revoluțiilor” din Hunedoara, Săcele și București

Publicat

Traian Berbeceanu a reacționat în legătură cu conflictele din Hunedoara, Săcele sau București. În opinia sa, polițiștii și jandarmii au fost cei care au restabilit ordinea publică și ”la violență trebuie răspuns cu violență, proporțional”.

”Nu am să vă spun nici cu cât la sută au scăzut infracțiunile sesizate, nici câte amenzi au dat poliția și jandarmeria și nici că se acționează în sistem integrat. Pentru că nu vă interesează.

Vezi și VIDEO Bărbatul din București care a amenințat că „răstoarnă” polițiștii își cere scuze: „Ami pare rau la domni politisti”

Am să vă spun însă, simplu, că vom fi intransigenți cu derbedeii, cu cei care, sfidând legea, ne sfidează pe noi toți.

Am să vă spun, simplu, că polițiștii și jandarmii sunt hotărâți și determinați să vă protejeze, pe voi cei mulți, impunând respectarea legii și atunci când huliganii încearcă să provoace dezordine și haos.

Am să vă asigur că forțele de ordine, alea prost echipate, cu logistică necorespunzătoare și fără suficiente materiale de protecție, nu vor face un pas înapoi în a-și face datoria.

Iar <vitejilor> care din spatele tastaturii jignesc în mod ticălos, și <specialiștilor> care ne fac reproșuri și ne dau sfaturi cu privire la modul de intervenție în ceea ce privește conflictele din Hunedoara, Săcele sau București, le spun că tot polițiștii și jandarmii au fost cei care, de îndată, au restabilit ordinea publică. Cu fermitate și profesionalism i-au reținut pe derbedei, chiar dacă în sensul ăsta nu au apărut filmulețe pe net.

Și da, cred că la violență trebuie răspuns cu violență! Proporțional”, a scris Traian Berbeceanu, pe Facebook.

Traian Berbeceanu este fost șef BCCO Alba Iulia și comisar-șef în rezervă.

Reamintim că, luni, șeful Poliției Române, chestorul Liviu Vasilescu, a declarat că ”față de cei care nu respectă legea avem toleranță zero” și că ”s-au dispus măsuri – la Hunedoara au fost arestate 4 persoane, la Brașov au fost reținute 8 persoane, iar la București – 11 persoane”.

Citește și Șefii Poliției și Jandarmeriei, declarații după conflictele din weekend. Vasilescu: Toleranță ZERO pentru cei care încalcă legea

În ultimele zile, au avut loc conflicte violente de stradă și ciocniri cu forțele de ordine la Hunedoara, în Brașov, la Săcele, într-un cartier de la periferia Ploieștiului, dar și în Capitală, în cartierul Rahova.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. cetatean

    luni, 20.04.2020 at 18:13

    Daca ceea ce spune acest …………….. ajunge in presa am decazut rau de tot ca tara?

    Apropo #rezist mai exiata in Romania ca nu am mai auzit de ei in ultima vrem… S-au imbolnavit toti de COVID-19 sau nu mai primesc bani de la unchiu’ soros care se spune ca va fi arestat in urmatoarele zile din cauza lui Hilary Clinton.

  2. pilu

    luni, 20.04.2020 at 19:38

    Nu ca as face discriminare, dar ar trebui data o lege speciala (ca la pensiile speciale) numai pentru tigani.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax