Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Beznă la întâlnirea de la Alba Iulia dintre Viorica Dăncilă și membrii PSD. Pană de curent în sala de ședință

Publicat

f

O pană de curent a perturbat întâlnirea prim-ministrului Viorica Dăncilă cu membrii  de partid ai PSD, convocați la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. Lipsa electricității a afectat minute bune o mare parte din oraș și i-a lăsat pe sociali-democrați în beznă, spre disperarea organizatorilor.

Directorul Electrica Alba, Bogdan Medrea, a spus că pana de curent a fost provocată de o avarie a unui transformator. Medrea, membru important al PSD Alba, era și el în sală în momentul incidentului și a sunat imediat echipele de intervenție ale furnizorului.

Și în aceste condiții, a durat destul de mult până la rezolvarea problemei. Chiar și după ce lumina a revenit în sala în care se aflau social-democrații, unele părți ale orașului au rămas în beznă.

Pe durata ședinței, Casa de Cultură a Studenților a fost păzită de jandarmi și membri ai serviciilor de securitate, majoritatea plasați în parcul din zonă, alertați după huiduielile la adresa Vioricăi Dăncilă din urmă cu câteva ore, de la Cluj. La Alba Iulia însă, nu s-au înregistrat incidente.

Presa nu a avut acces la ședință, lucru neobișnuit și inexplicabil pentru o întâlnire publică a acestui partid (având în vedere că nu era vorba despre vreo ședință restrânsă a forurilor de conducere și nici de una în care ar fi urmat să se ia decizii). ”Sunt chestiuni de-ale noastre, de partid, vă rog să înțelegeți” a spus unul dintre liderii PSD Alba.

Vezi și: FOTO-VIDEO: Premierul Viorica Dăncilă, incognito la Alba Iulia. Declarații la ieșirea de la hotelul la care a înnoptat

De altfel, întreaga vizită a Vioricăi Dăncilă s-a derulat în această notă. Inițial, prezența acesteia nu a fost anunțată oficial, jurnaliștii aflând cu ajutorul surselor pe care le au că șefa guvernului se afla în oraș.

Viorica Dăncilă a fost de asemenea zgârcită în declarații. A răspuns totuși câtorva întrebări în timpul inspectării formale a Sălii Unirii, dar nu a ieșit la declarații și nu a fost organizată o conferință de presă, cu atât mai mult cu cât erau prezenți și mai mulți miniștrii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Ionel

    vineri, 10.05.2019 at 08:35

    Păcat de sângele vărsat – la un astfel de comportomant obscur al acestor „guvernanți”. Foarte bine că au rămas în beznă! De altfel se știe că nu prea are ce căuta D-na asta pe aici cu alaiul ei, din motive bine cunoscute.

    • Pamfil

      duminică, 12.05.2019 at 13:45

      toti „guvernantii” din ultimii 30 de ani trebuie luati frumos, incolonati si apoi identificate toate rudele si toti simpatizantii verosi. Tuturor acestor indivizi sa li se confiste TOT, sa li se elibereze doua echipamente de lucru, cu dungi albe pe negru sau negre pe alb si sa fie trimisi sa refaca tot ce-au devalizat: Mine, Paduri, Fabrici, Infrastructura, Terenuri agricole… Activitatea lor muncitoreasca sa fie filmata si transmisa live pe retele sociale si pe un post tv dedicat, difuzat gratuit in intreaga tara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax