Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bibliobusul CJ Alba ajunge la Războieni și Livezile. Ateliere creative, cadouri şi felicitări de Dragobete

Publicat

Săptămâna aceasta, Bibliobusul Consiliului Județean Alba va participa la două activități culturale, desfășurate la Așezământul Social „Sfântul Serafim de Sarov” din Războieni și la Școala Gimnazială și Grădinița cu Program Normal din Livezile. Copiii de la cele două instituții se vor bucura de cadouri, diferite activități de lectură și ateliere creative.

 Vezi și Iubește românește de Dragobete 2018. MESAJE pentru persoana iubită de Ziua Îndrăgostiților la români

Astfel, miercuri  începând cu ora 12.30, Bibliobuzul Consiliului județean Alba se va deplasa la Așezământul Social „Sfântul Serafim de Sarov” din Războieni. Aici micuților din Centru le vor fi dăruite jucării și cărți donate de copiii de la Grădinițele Nr. 11 și 12 din Alba Iulia în cadrul Campaniei Consiliului județean Alba intitulată „Călătorim și dăruim.”

Va fi organizat și un atelier de animație culturală în cadrul căruia copiii din Centru vor fi angrenați în activități de lectură publică și confecționare de semne de carte, felicitări și plicuri personalizate având ca tematică sărbătoarea românească a Dragobetelui.

Joi, de la ora 9.00, Bibliobusul se va afla la Școala Gimnazială și Grădinița cu Program Normal din Livezile, unde va participa la un program cultural-artistic dedicat Dragobetelui. Și aici se vor organiza lecturi publice precum și un atelier creativ în cadrul căruia se vor confecționa felicitări, plicuri și semne de carte personalizate cu ocazia Dragobetelui. În plus, Bibliobusul va fi folosit și pentru diseminarea materialelor promoționale din cadrul Proiectului „Promovare zonă turistică a Comunei Miraslău, județul Alba”, proiect în care comuna Livezile a participat ca partener.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax