Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bitdefender oferă gratuit soluții de securitate instituțiilor sanitare publice din țară

Publicat

Compania românească de securitate Bitdefender a contactat Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC) pentru a oferi gratuit soluții de securitate pentru a ajuta sistemul sanitar și buna desfășurare a actului medical în contextul recentului atac cu ransomware care a afectat activitatea din zeci de spitale din România.

Bitdefender va oferi acces gratuit la soluții de securitate informatică destinate mediului de business tuturor instituțiilor sanitare publice din România, ca parte a unui demers de a le întări reziliența în fața recentelor atacuri informatice.

Reamintim faptul că zeci de spitale din România au fost afectate recent de un atac ransomware asupra sistemului folosit pentru gestionarea informațiilor de sănătate publică.

Citește și Ce răscumpărare cer hackerii aflați în spatele atacului cibernetic împotriva spitalelor. Lista celor 25 de unități sanitare

Ca răspuns la atacurile ce vizează sistemul de sănătate și nivelul ridicat de risc, Bitdefender a anunțat că va oferi gratuit serviciile MDR Foundations însoțite de produsul GravityZone Enterprise pentru instituțiile sanitare publice din România până la 12 luni.

„Împreună, tehnologiile GravityZone și serviciile MDR Foundations de consultanță, monitorizare, investigare și gestionare a amenințărilor oferite de experți Bitdefender, asigură detecția promptă a breșelor de securitate cibernetică și oferă protecție de cel mai înalt nivel împotriva potențialelor atacuri care ar viza sistemul de sănătate din România”, au transmis reprezentanții Bitdefender.

Instituțiile sanitare publice de toate dimensiunile, de la cabinete medicale, la spitale județene de mari dimensiuni, pot solicita acces gratuit timp de 12 luni la soluția Bitdefender MDR Foundations prin completarea unui formular disponibil AICI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 13.02.2024 at 15:32

    Dar de ce această pomană ? Banii ţării se duc pe tot felul de proiecte nerealizate şi să vină alţii să ne scotă din rahat, că noi conducătorii suntem nişte înapoiaţi. Aşa şi merge ţara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax