Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Blat la votul moțiunii împotriva lui Tudorel Toader? CIFRELE de prezență arată absența Opoziției, cot la cot cu PSD

Publicat

parlament

Situație complicată la Camera Deputaților miercuri, unde Opoziția nu a reușit sau n-a vrut să își aducă în sală reprezentanții, deși inițiase o moțiune simplă împotriva lui Tudore Toader. Alba24 vă arată prezența la vot, care, dincolo de declarații, ar putea indica un blat.

La momentul votului pentru moțiunea inițiată de Opoziție împotriva ministrului Justiției, Tudorel Toader, în sală se aflau doar 110 deputați, ceea ce nu exclude varianta unui posibil blat. Dintre aceștia, unul era Florin Iordache de la PSD.

Pentru a se trece la vot era nevoie de un cvorum de 164 de deputați, care însă nu a fost atins. Moțiunea a fost inițiată de PNL, USR și PMP. UDMR, deși n-a semnat documentul, a anunțat că nu îl mai susține pe Toader.

Deputații PNL de Alba, Florin Roman, Sorin Bumb, Corneliu Olar și Claudiu Răcuci au participat la ședință, colegii lor însă nu. Nici deputatul PSD de Alba nu a participat, dar acesta este un lucru normal având în vedere decizia de boicot luată de PSD.

În aceste condiții, votul moţiunii simple intitulate „Tudorel Toader şi PSD-ALDE, luaţi mâinile murdare de pe Justiţie!”, iniţiată de PNL şi USR a fost amânat.

cd Prezența în sală

PNL- 68 deputați/prezenți-59/absenți – rămași 9

USR-27 deputați/prezenți-15/absenți – rămași 12

PMP-12 deputați/prezenți-8/absenți – rămași 4

UDMR-21 deputați/prezenți-13/absenți – rămași 8

ProRomânia/Ponta-20 deputați/prezenți-9/absenți – rămași 11

Minorități-17 deputați/prezenți – rămași 5

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 06.03.2019 at 21:25

    Pai d’aia e opozitie, sa se opuna la tot. Veniti voi in campanie si atunci cu ce slogane mai defilati ? Opozitie de rahat,va sta bine acolo unde sunteti.Nu meritati nimic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax