Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bombardament la 15 km de România. Atac cu rachete asupra unei unități militare de lângă Ismail, regiunea Odesa

Publicat

Marți dimineața, armata rusă a lansat un atac cu rachete asupra unei baze militare de lângă Izmail, regiunea Odesa, aflat la doar 15 km de granița cu România. 

Atacul a fost anunțat pe rețeaua de socializare Facebook de primarul orașului Ismail, Andrei Abramchenko. Acesta a menționat că atacul a vizat o unitate militară din satul Cairaclia.

Vezi și LIVE TEXT FOTO VIDEO: RĂZBOI în Ucraina – Ziua ȘASE: Ce este mai rău, încă nu a început! Forțe uriașe se îndreptă spre Kiev. Rușii vor Capitala

Nu este specificat dacă există morți sau răniți. Primarul le-a cerut însă locuitorilor orașului Ismail să rămână în case.

„Dragi cetățeni din Ismail! A avut loc un atac cu rachete asupra unei unități militare din satul Loshchynivka. În legătură cu o lovitură cu rachete asupra unei unități militare din Loshchynivka, vă rog să rămâneți acasă dacă este posibil, până când situația operațională este complet clarificată”, a spus Abramchenko.

„Lovitură cu rachete asupra bazei militare din Loshchinovka, lângă Izmail, regiunea Odesa”, scrie șeful Consiliului Public din cadrul Administrației Regionale de Stat Odesa, Serghei Bratchuk.

Vezi și O familie din Ucraina și-a cunoscut rudele din Alba, pe care nu le-a văzut niciodată. Cum au fugit de război Irina și Filimon

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax