Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bonificație de 3% din valoarea impozitului pe profit, pentru firmele cu plățile la zi. Anunțul făcut de deputatul Florin Roman

Publicat

Bonificație de 3% din valoarea impozitului pe profit, pentru firmele cu plățile la zi. Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a transmis duminică, într-o postare pe pagina de Facebook, că bonificația pentru buni platnici și stimularea colectării voluntare devine literă de lege.

„O altă propunere discutată cu mediul de afaceri din Alba devine litera de lege. Și anume bonificația pentru buni platnici și stimularea colectării voluntare.

Am depus un proiect de lege în acest sens, iar propunerea mea a fost susținută de președintele, Nicolae Ionel Ciucă și ministrul Finanțelor, Marcel Ioan Boloș.

De această facilitate vor beneficia circa 560.000 de firme cu plățile la zi. Arătăm astfel respectul cuvenit celor care contribuie corect la bugetul de stat.

Propunerea liberală prevede acordarea unei bonificații de 3% din valoarea impozitului pe profit datorat și plătit în anul 2024, iar pentru microîntreprinderi 3% din valoarea impozitului pe veniturile microîntreprinderilor.

La termenul scadent pentru plata impozitului pe profit și a impozitului pe venitul microîntreprinderilor se emite decizie de bonificație.

Bonificația nu se restituie ci se utilizează pentru compensarea cu alte impozite și taxe datorate în 2025”, a transmis Florin Roman, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate