Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bonnie Tyler ajunge SÂMBĂTĂ la Alba Iulia. Unde se va caza și ce pretenții are vedeta de la organizatori

Publicat

Bonnie Tyler ajunge sâmbătă la Alba Iulia, iar pentru primul său concert în „Cealaltă Capitală”, artista vrea ca totul să fie organizat „ca la carte”. Potrivit unor surse vedeta se va caza la un hotel de patru stele , unde va rezerva 12 camere.

La Alba Iulia va ajunge în acest sfârșit de săptămână celebra cântăreață de muzică rock Bonnie Tyler, care va susține duminică un concert în Cetatea Alba Carolina. Potrivit unor surse locale, Bonie Tyler se va caza la un hotel de patru stele din centrul orașului.  Vedeta a cerut 12 camere pentru ea și echipa care o va însoți la primul său concert din Transilvania.  Organizatorii nu vor să ofere detalii despre locația unde se va caza vedeta. Artista a mai susținut până acum două concerte în România- la București în 2012 și pe litoral în 2008.

Citeşte şi SĂRBĂTOAREA MUZICII la Alba Iulia: Nume mari, noi genuri muzicale, creaţii clasice şi concerte live în Piaţa Cetăţii. PROGRAMUL COMPLET

La concertul din 2012 de la București staff-ul artistei a cerut organizatorilor să-i asigure vedetei condiţii excelente în timpul vizitei în România – limuzină, gardă de corp, hotel de cinci stele şi mâncare sănătoasă.

Astfel, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, pe tot parcursul şederii în România, Bonnie Tyler a circulat cu o limuzină de producţie germană – managementul dorind să sublinieze în cerinţele trimise că Bonnie Tyler nu a dorit sub nicio formă să i se pună la dispoziţie o limuzină-stretch, deoarece aceste automobile nu îi plac deloc – şi a avut la dispoziţie un bodyguard.

În culise, artista a avut băutură carbogazoasă fără zahăr, ceai englezesc, îndulcitor, lapte cu conţinut scăzut de grăsimi, vin roşu produs în Chile şi vin alb din Noua Zeelandă. De la prima şi până la ultima cerinţă, Bonnie Tyler a arătat că nimic nu este ales la întâmplare, artista dovedind că are gusturi fine şi că apreciază în mod deosebit alimentele sănătoase. Pe lângă cele mai sus menţionate, artista a cerut sendvişuri cu ton, brânză, vită, salate şi alune.

De asemenea, în 2012, vedeta a dorit să stea la un hotel de 5 stele dotat cu solar, piscină şi sală de fitness.

Citeşte şi Punct de informare turistică la Poarta I a Cetății Alba Iulia. Pliante, suveniruri și GHIZI profesioniști pentru turiștii care vizitează județul

Încă din tinereţe, Bonnie a fost o apariţie spectaculoasă. Artista are o gândire modernă în ceea ce priveşte tratamentele minune ce stau în slujba frumuseţii şi, de aceea, foloseşte de câteva ori pe an botoxul, substanţă care le asigură doamnelor tinereţe veşnică şi un look impecabil. În câteva interviuri, ea a declarat că este fanul acestei substanţe şi o foloseşte cu plăcere, însă cu mici rezerve, deoarece îi place să arate cât mai natural.

Dar principalul atu al lui Bonnie rămâne vocea.

Bonnie Tyler (născută Gaynor Hopkins Sullivan, pe 8 iunie 1951) este o cântăreaţă galeză, cunoscută pe plan mondial datorită hiturilor sale din anii 1970 şi 1980 „It’s a Heartache”, „Holding Out for a Hero” şi „Total Eclipse of the Heart”.

Artista s-a născut într-un orăşel galez de lângă Swansea. Gaynor nota versurile cântecelor pe care tatăl său le înregistra pe magnetofon, apoi stătea în faţa oglinzii şi le cânta pe cele care îi plăceau cel mai mult. Într-o noapte, vânătorul de talente de la Chappell Music, Roger Bell, a văzut prestaţia de pe scenă a viitoarei artiste şi a plecat direct la Londra pentru a le spune producătorilor şi compozitorilor Ronnie Scott şi Steve Wolve despre vocea fantastică pe care o descoperise în Swansea. A fost realizat un demo, s-au semnat contractele şi artista a primit un nou nume – Bonnie Tyler.

În anul 1976, Tyler a fost supusă unei operaţii pe corzile vocale, în urma căreia ar fi trebuit să-i fie înlăturaţi câţiva noduli. Succesul operaţiei a fost parţial, pentru că, după intervenţia chirurgului, artista a căpătat o răguşeală în voce, care avea să-i aducă însă un succes nesperat.

Albumul de debut al lui Tyler, „The World Starts Tonight”, s-a bucurat de aprecierea criticilor, asigurându-i o reputaţie solidă. Single-ul „It’s a Heartache” a fost unul dintre cele mai mari hituri ale anului 1978.

Doi ani mai târziu, cariera lui Bonnie Tyler înregistrează un nou mare succes cu piesa „Total Eclipse of the Heart”, care a ajuns pe locul I atât în Marea Britanie, cât şi în Statele Unite ale Americii.

Vedeta deţine numeroase premii, nominalizări la Grammy şi discuri de platină.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dionis

    marți, 17.06.2014 at 11:50

    Si totusi, nu a mai concertat in Bucuresti (o data)?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax