Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

“Borcanul fermecat”, un proiect social al cercetaşilor din Alba Iulia şi al elevilor de la „HCC”. Banii strânşi în urma unei licitaţii de jucării vor ajunge la familii nevoiaşe

Publicat

În apropierea sărbătorilor de iarnă, cercetaşii de la Centrul Local „Axente Sever” din Alba Iulia şi liceenii de la Colegiul „Horea, Cloşca şi Crişan” organizează un eveniment de strângere de fonduri, care vor ajunge la familii nevoiaşe şi aşezăminte sociale din Oarda de Jos. Proiectul social se numeşte „Borcanul fermecat”, în care se vor colecta banii obţinuţi în urma unei licitaţii de jucării.

Patrula „Grintim”, din cadrul Centrului Local “Axente Sever” al cercetaşilor din Alba Iulia, cu sprijinul Colegiului Naţional “Horea, Cloşca şi Crişan” şi al Consiliului Elevilor, vin în ajutorul lui Moş Crăciun, realizând împreună un proiect social.

Proiectul se desfăşoară în perioada 13 – 14 decembrie, în incinta Colegiului Naţional “Horea, Cloşca şi Crişan”. În cadrul acestuia, vor fi primite donaţii de jucării şi obiecte din partea elevilor, pentru care colegii acestora vor avea ocazia să liciteze, toţi banii fiind adunaţi într-un “borcan fermecat”.

Toate veniturile adunate în cadrul proiectului vor fi folosite pentru a ajuta câteva familii nevoiaşe şi două aşezăminte sociale din Oarda de Jos.

Organizatorii spun că lucrul cel mai important pentru ei e faptul că pot da ceva mai departe celor care au nevoie şi, de asemenea, faptul că oferă tuturor colegilor din liceu şansa de a se implica într-un proiect social. Totodată, organizatorii speră că va participa un număr cât mai mare de clase la proiect, iar astfel să reuşească să transforme o zi obişnuită în ceva deosebit, aşa cum ar trebui să fie sărbătoarea Crăciunului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax