Connect with us
Publicitate

CUGIR

Brațul amputat în urma căderii de la etajul 3, al bărbatului din Cugir, pus la loc de medicii din Târgu Mureș

Publicat

elicopter

Șase ore i-a trebuit unei echipe multidisciplinare de medici de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, pentru a-i repune la loc brațul amputat, bărbatului din Cugir care a căzut de la etajul trei al blocului în care locuia, a transmis purtătorul de cuvânt al spitalului, Mariana Moldovan Negoiță.
 
Operația, foarte dificilă, a fost coordonată de Dorin Dorobanţu, şeful Compartimentului Chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă.Reamintim că un bărbat de 60 de ani, din Cugir aflat în stare de ebritate a căzut de la etajul trei al unui imobil. În cădere si-a amputat brațul drept, după ce s-a lovit de un gard. Acesta a fost luat de urgență cu un elicopter SMURD, de pe stadionul din oraș.

Vezi și: Un barbat din Cugir și-a amputat mâna după ce a căzut de la etajul 3 al unui bloc. A încercat să coboare pe balcon

Polițiștii au stabilit că bărbatul a vrut să coboare pe balcon, de la etajul  la etajul 2, unde locuia, deoarece nu avea cheile. 

Acesta era însă în stare de ebrietate, așa că și-a pierdut echilibrul și în cădere și-a amputat brațul drept lovindu-se de un gard.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax