Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Brazi confiscaţi de poliţiştii din Sohodol şi Mogoş. Peste 70 de pomi de Crăciun nemarcaţi şi găsiţi abandonaţi în drum au fost predaţi silvicultorilor

Publicat

Poliţiştii din Sohodol şi Mogoş au confiscat, joi, un numnăr de 50 de brazi, iar alţi 25 au fost găsiţi abandonaţi în locul numit „Dosul Negrilesei”. Pomii de Crăciun au fost predaţi ocoalelor silvice.

În urma unui control efectuat de către polițiștii Postului de Poliţie Sohodol, împreună cu silvicultori ai Ocolului Silvic Valea Arieşului, pe DJ 762, pe raza comunei Sohodol, G.M., din comuna Avram Iancu a fost identificat în timp ce transporta cu o autoutilitară, 50 de pomi de Crăciun, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport şi fără ca brazii să fie marcaţi cu sigiliu-crotaliu.

Conducătorul autoutilitarei a fost sancţionat contravenţional.

În cursul aceleiaşi zile, poliţiştii din Mogoş împreună cu lucrători silvici din cadrul Ocolului Silvic Abrud au găsit abandonaţi, în locul numit „Dosul Negrilesei” de pe raza comunei Mogoş, 25 de pomi de Crăciun.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax