Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bucate alese de Crăciun pentru pacienții Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, care își petrec sărbătorile pe patul de spital

Publicat

bucatarie spital alba Sărbătorile de Crăciun înseamnă momente frumoase, dar și mâncăruri pe alese, de aceea la Spitalul Județean Alba, pacienții internați în această perioadă vor avea un meniu special. În acest an, aproximativ 350 de pacienți vor petrece zilele de Crăciun în Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia. Pentru a le însenina zilele de sărbătoare, în bucătăria spitalului se pregătește un meniu, deja tradițional, de Crăciun.

Astfel, în ziua de Crăciun, la micul dejun pe lângă alimentele obișnuite pacienții vor mai primi și cacao cu lapte și cozonac, care va fi oferit de firma Transeuro.

La masa de prânz se va servi o ciorbă şi sarmale, pentru pacienții care nu au restricții alimentare, dar pentru cei care au de respectat un regim sarmalele vor fi înlocuite cu friptură de pui și piure de cartofi și la desert portocale.

„Dorim să facem o bucurie pacienților care sunt departe de familia lor în zilele de sărbătoare. Vrem să se bucure de o masă gustoasă și să se însănătoșească cât mai repede”, a declarat asistentul dietetician Nicoleta Vesa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax