Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Buget suplimentat pentru operatorul de transport STP Alba Iulia. Câți bani va primi în plus de la primărie

Publicat

Societatea de Transport Public SA Alba Iulia va primi bani în plus din bugetul local. Primăria propune suplimentarea compensaţiei acordată pentru operatorul de transport public.

Suma este pentru acoperirea diferenţei dintre costurile eligibile suportate și înregistrate de firmă în legătură cu obligaţiile de serviciu public şi sumele efectiv încasate. De asemenea, se acoperă și cota de profit de 5%, pe anul 2023.

Câți bani vor fi alocați în plus

STP va primi 4.000.000 lei, suplimentar față de bugetul deja aprobat pe acest an.

Prin HCL 25/2023 a fost aprobată compensaţia acordată de la bugetul local al municipiului Alba Iulia către operatorul de transport public Societatea de Transport Public SA Alba Iulia. Suma a fost de 20.000.000 de lei.

Prin HCL 398/2023 a fost aprobată suplimentarea compensaţiei cu 4.864.216 lei.

În 29 noiembrie, AIDA-TL a comunicat primăriei cuantumul suplimentar estimat, după analiza situației financiare: 4.451.456 lei.

De la bugetul local, primăria propune suplimentarea cu 4 milioane lei. Proiectul intră la aprobare în ședința Consiliului Local Alba Iulia din decembrie.

Astfel se vor acoperi diferenţele dintre costurile înregistrate de operatorul de transport rutier pentru efectuarea serviciului şi sumele efectiv încasate ca urmare a vânzării de bilete de călătorie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax