Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bursa locurilor de muncă, la Alba Iulia: 98 de persoane, selectate în vederea încadrării. Câte posturi au fost disponibile

Publicat

Bursa locurilor de muncă s-a desfășurat vineri, 12 mai, la Alba Iulia. 26 de angajatori din județ au oferit peste 260 de locuri de muncă. 

Potrivit reprezentanților Agenţiei Judeţeane pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba, pentru participarea la eveniment au fost contactați un număr de 197 de agenți economici și 5 angajatori de inserție.

Dintre aceștia, la Bursa generală a locurilor de muncă au participat 26 de agenți economici care au oferit 267 de locuri de muncă.

La eveniment au participat 430 de persoane, dintre care 98 au fost selectate în vederea încadrării.

Nu au existat persoane care să fie încadrate pe loc.

Evenimentul a fost organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, începând cu ora 09.00, fiind organizat în colaborare cu Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918”.

Persoanele care se angajează cu normă întreagă, în perioada în care sunt înregistrate la agenţia pentru ocuparea forţei de muncă, pot beneficia de prime de încadrare.

De asemenea, angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile se pot adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba deoarece, potrivit prevederilor Legii 76/2002, cu modificările şi completările ulterioare beneficiază de subvenţii la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax