Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bursele pentru începători: Ar trebui ca persoanele fără o educație economică să încerce să înțeleagă investițiile? (P)

Publicat

În lumea de astăzi, investiția nu mai este un lucru rezervat giganților capitaliști; practic oricine poate avea acces la bursele de valori. Înseamnă oare că a sosit momentul ca toată lumea să devină investitor? Să aflăm împreună cu experții financiari de la MyCredy.

Ce se vinde la burse?

Există o concepție greșită conform căreia se pot cumpăra acțiuni ale companiilor doar pe piața bursieră, dar acest lucru nu este adevărat. Diverși brokeri oferă clienților lor acces la:

  • valori mobiliare;
  • valute străine;
  • criptomonede;
  • metale prețioase;
  • mărfuri;
  • alte active specifice.

În funcție de obiectivele dumneavoastră, de buget și de evoluția pieței, fiecare dintre aceste categorii poate fi o bună oportunitate de a vă spori economiile.

Burse doar pentru persoanele cu un background economic?

Desigur, o diplomă crește considerabil șansele de succes, dar nu există garanții. Fenomenul pieței bursiere este că experții pot da faliment, iar investitorii începători obțin ocazional profituri uimitoare. Totul depinde de strategie, de situația economică din lume și, într-o anumită măsură, de noroc.

În prezent, există mii de brokeri care oferă acces la piața bursieră pentru oamenii obișnuiți. Oricine poate deveni investitor, indiferent de educație, statut sau capital. Unii oameni reușesc să obțină profit fără a avea niciun capital – ei doar iau un imprumuturi online rapid fără în timp, investesc acei bani în portofolii promițătoare și își obțin profiturile. Cu toate acestea, atunci când faceți un astfel de pas, este important să alegeți cu atenție creditorul, astfel încât dobânda la împrumut să nu depășească profiturile. Selectați rapid și convenabil cele mai bune condiții de împrumut cu MyCredy, un serviciu de comparare a împrumuturilor financiare.

Cu toate acestea, nu te poți baza doar pe noroc atunci când te alături comunității de investitori. Cei care înțeleg algoritmii pieței bursiere și se educă prin intermediul cursurilor online pentru investitori începători au mai multe șanse de reușită.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax