Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cabana autorului crimei de la Sebeș, INCENDIATĂ în noaptea de miercuri spre joi. Focul a fost pus intenționat

Publicat

foc

Cabana bărbatului acuzat că l-a ucis, pe o terasă din Sebeș, pe tânărul de 32 de ani din comuna Pianu, a fost incendiată în noaptea de miercuri spre joi. Inculpatul Stancu Valer a fost reţinut pentru săvârșirea infracțiunii de omor, iar în cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentat Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile.

Potrivit unor surse din Sebeș, bărbatul acuzat că l-a ucis pe tânăr se numește Stancu Valer, are 37 de ani și este din localitatea Pianu de Sus.

Vezi și CRIMA de la o cafenea din Sebeș: Cine era tânărul care a fost înjunghiat mortal pe terasa localului din localitate

Potrivit ISU Alba, joi dimineața, la ora 04.35, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba a fost anunţat despre producerea unui incendiu la o cabană, proprietatea lui S. V. din loc. Pianu de Sus, com. Pianu de Jos.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de intervenție Sebeș, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă.

Ca urmare a acestui eveniment, a ars cabana din lemn pe o suprafață de aproximativ 100 mp în totalitate, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 30.000 lei.

În urma cercetărilor, s-a stabilit ca și cauza probabilă de incendiu, folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea autorilor.

Vezi și FOTO-VIDEO: CRIMĂ la Sebeş. Un tânăr de 32 de ani a murit, după ce a fost înjunghiat, în plină stradă, de un bărbat

Citește și Autorul CRIMEI de la SEBEȘ s-a PREDAT la trei ore de la comiterea faptei. Urmează să fie audiat de procurori

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, procurorul criminalist din cadrul instituției a dispus la data de 16 mai 2018, punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii preventive a reținerii pe o perioadă de 24 de ore, împotriva inculpatului Stancu Valer pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

În cursul zilei de 17 mai 2018, urmează a se sesiza judecătorul de drepturi și libertăţi din cadrul Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile.

În fapt, s-a reținut că, la data de 16 mai 2018, în jurul orelor 12.00, între victima B.A.I. și inculpatul Stancu Valer, care s-au întâlnit întâmplător în parcarea special amenajată a unui local din municipiul Sebeș, a izbucnit un conflict spontan în urma căruia inculpatul a lovit victima cu un cuțit, cauzându-i o leziune traumatică (plagă tăiată – înțepată toracică, cu lezarea cordului) care i-a cauzat decesul.

Procurorul criminalist continuă cercetările în cauză, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept, în vederea stabilirii răspunderii penale.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul I.P.J. Alba și ai Poliției municipiului Sebeş.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, sub nici o formă, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax