Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cabinetele medicale din creșe, grădinițe, școli și licee trebuie dotate cu aer condiționat și dozatoare de apă

Publicat

Unitățile de învățământ trebuie să doteze cabinetele medicale din creșe, grădinițe, școli și licee cu aparate de aer condiționat și dozatoare de apă. De asemenea, săpunul lichid trebuie asigurat în permanență, din banii autorităților locale.

Măsurile sunt cuprinse în normele actualizate privind asigurarea asistenței medicale a antepreșcolarilor, preșcolarilor, elevilor din unitățile de învățământ preuniversitar și studenților din instituțiile de învățământ superior, publicate în Monitorul Oficial. 

Dotările cerute nu sunt o noutate, scrie edupedu.ro. Acestea erau trecute și în ordinul de anul trecut, însă creșele nu erau incluse în ordin. Documentul a fost actualizat pentru a include și creșele în subordinea Ministerului Educației.

Conducerile școlilor trebuie să asigure și consumabile pentru cabinetele medicale: coli de scris, toner, dosar cu șină, agrafe de birou.

sursa: edupedu.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax